Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahmud Ustaosmanoğlu (K.S.): ‘Hizmetler bu camide (Mahmud efendi Cami) kıyamete kadar devam edecek!’

Mahmud Ustaosmanoğlu (K.S.): ‘Hizmetler

Mahmud Ustaosmanoğlu (K.S.): ‘Hizmetler bu camide (Mahmud efendi Cami) kıyamete kadar devam edecek!’

İsmailağa Camiasını ilgilendiren çok önemli bir açıklama geldi. Bu açıklamanın genel amacı teyit edilmek suretiyle sürdürülebilir bağlamda ki tüm kararlar üzerinden deklare edildiği bildirildi. 

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü ile Muhammed Keskin Hocaefendi’den duyuru!

Açıklama kamuoyunun yakından tanıdığı ve dini literatürde varlığını sürdüren her camianın kendisini severek takip ettiği Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü ile hayatının tamamını Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin hizmetine adadığına şahit olunan Muhammed Keskin Hocaefendi aracılığıyla gündeme geldi.

Örnek yaşayışı ve yetiştirdiği onbinlerce Kur’an talebeleri ile ömrünü İslâmi Hizmete vakfetmiş, İsmailağa Cemaatinin sultanı, Müceddid; Değerli âlim ve Allah dostu, Muhterem Mahmud Ustaosmanoğlu ardında Kur’an ve sünnete bağlı milyonlarca ihvan bırakan Efendi Hazretleri’nin yaptığı bir dua çok konuşulmakta. Peki Mahmud Efendi hazretlerinin duası nedir? Efendi hazretlerinin yaptığı dua hangisi?

İşte o açıklama;

Mahmud Ustaosmanoğlu (K.S.): ‘Hizmetler bu camide (Mahmud efendi Cami) kıyamete kadar devam edecek!’

İsmailağa cemaatimizin çok değerli erkek ve kadın ihvanlarına duyrulur!

Efendi Hazretlerimiz (K.S.)’in bir duasını kamuoyu aracılığıyla sizlerle paylaşmanın manen-zahiren vakti zamanının geldiği hasıl olmuştur.

Üstadımız Mahmud efendi hazretleri defaatlen birçok kez ellerini semaya açmak suretiyle Allah C.C.‘a şöyle Dua etmiştir ki, bu Dua’ya birçok hocalarımız şahit olmuştur. Şöyle ki; Mahmud efendi hazretlerimiz özellikle de son yıllarında kendisine ve o kutlu davasına yönelik hizmetler ve bu hizmetleri destekleyici kapsamında hedeflenerek hayata geçirilen en önemli projelerden bir tanesi de kendi adı verilen “MAHMUD EFENDİ CAMİİ” dir.

Hizmete sunulan caminin yapımı ve yapım aşamasındaki gerekli tüm ihtiyaçların her evresinde Mahmud efendi hazretlerimizin önce müsadesi, engin tecrübesinin de istişare edilerek himmetleriyle hayata geçirildiği herkesçe bilinmektedir. 

Bu minvalde Mahmud efendi hazretlerimiz başta Müşerref Osmanoğlu Hacıannemiz olmak üzere ilgili tüm hocalarımızın gayretlerine teşekkür eder ve ellerini Semaya doğru kaldırarak “Ya Rabbi, yolumuzun devamını ve bu hizmetlerin sürdürülmesini sağlayacak yeni nesilleri yetiştirecek sistemi de içinde tutan bu Camiyi (MAHMUD EFENDİ CAMİİ) hayırlı eyle ve bu hizmetlere destek veren tüm kardeşlerimize de yardım eyle…” diye niyazda bulunmuştur. 

Mahmud efendi hazretlerimizin muhterem kerimesi Müşerref Osmanoğlu Hacıannemiz başta olmak üzere bizler de bu hizmetlerin devamını sağlamak ve Mahmud efendi hazretlerimizin yapmış olduğu bu anlamlı duanın ve temenninin üzerine her zaman meseleye hassasiyet gösterip önemsiyoruz. 

“Tüm hocalarımız da desteklerini eksik etmeyeceklerini beyan ettiler”

Tüm bu nedenle de anlamına binaen programlar düzenleyip erkek ve kadın ihvan kardeşlerimiz ile yarınlarımızın teminatı olan gelecek nesile imanlı bir hayat aktarmamın gayreti içindeyiz. Bu niyet ve düşünce ile yeni bir döneme girdik ki, bu dönemde önemli bazı hocalarımız da desteklerini eksik etmeyeceklerini beyan ettiler. 

“HUZURUN ADRESİ MAHMUD EFENDİ CAMİİ”

En başta Mahmud efendi hazretlerimizin “AHMEDİM” diye hitap ettiği kıymetlimiz ve çok değerlimiz Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi’miz de bu hizmetin devamı ve sürdürülebilirliği için bundan böyle düzenli olarak vaazlar verecek ve kıymetli vakitlerini bizlerle paylaşacaktır. Özellikle de “Ruh-ul Furkan” tefsiri de devam edecektir.

Aynı zamanda da devletimizin bekasını tesis edecek her türlü hayırlı programlara maddi ve manevi destek verecektir.

“Mahmud Efendi Camii şerifi projesi gayretle devam edecek”

Mahmud efendi hazretlerimizin bu anlamlı duası üzerine hayata geçirilen “Mahmud Efendi Camii” şerifi projesi, kendi avlusunda bulunan Ahıska Yayınevi başta olmak üzere Hangah Derneği, Marifet Derneği ve Müceddidi Mahmud Efendi Vakfı ile birlikte bundan böyle hizmetlerine gayretle devam edecektir.

Tüm erkek ve kadın ihvanlarımızın da meseleye ehemmiyet göstermelerini bekliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur 
Saygı ve hürmetle 
Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi / Muhammed Keskin Hocaefendi