Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koç, boğa, aslan, başak, terazi, yay ve oğlaklar… İşte 21 Kasım 2023 günlük burç yorumu

İyi tanıdığınız biriyle aranızda

İyi tanıdığınız biriyle aranızda mesafenin açıldığını hissedebilirsiniz. Belki de bu mesafeyi yaratacak bir şey yaptığınızı veya söylediğinizi düşünüyorsunuz. Ya da belki de bu kişi başka bir yola doğru gitmiştir. Bu sizin için önemliyse, sadece merak etmekle kalmayın, sorunuzu sorun. Bazen kafa karışıklığının cevabını bulmak için sadece sormak yeterlidir.

İkili ilişkilerde mesafeler uzuyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, yay ve oğlaklar... İşte 21 Kasım 2023 günlük burç yorumu

21 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Piyango oynuyor olsaydınız ve büyük ikramiyeyi kazanmayı umuyor olsaydınız, ancak ikinci büyük ikramiyeyi kazansaydınız, bunu geri çevirir miydiniz? Cevap elbette hayır olurdu. Yakın zamanda elde ettiğiniz bir başarıya ya da şansınıza da aynı şekilde bakmanız gerekir. İstediğiniz her şey olmayabilir ama yine de oldukça heyecan verici olabilecek bir gelişme olabilir. Bunun için minnettar olmalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Spor salonunda egzersiz yapmak ya da uzun yürüyüşler veya koşular yapmak anında bariz bir etki yaratmaz. Hemen aynaya bakıp daha az kilo aldığınızı ya da kaslarınızın daha sıkı olduğunu göremezsiniz. Yine de bu sizin için iyidir ve devam ederseniz bunları başarırsınız. Yakın zamanda bir işe başladınız ve ilerleme kaydetmeniz yavaş seyrediyor olabilir. Hatta o kadar yavaş ki, belli bile olmayabilir. Ancak uğraşmaya devam ederseniz, sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

İyi tanıdığınız biriyle aranızda mesafenin açıldığını hissedebilirsiniz. Belki de bu mesafeyi yaratacak bir şey yaptığınızı veya söylediğinizi düşünüyorsunuz. Ya da belki de bu kişi başka bir yola doğru gitmiştir. Bu sizin için önemliyse, sadece merak etmekle kalmayın, sorunuzu sorun. Bazen kafa karışıklığının cevabını bulmak için sadece sormak yeterlidir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Birisi sizi itibarsızlaştırmaya veya gözünüze kestirdiğiniz bir şeyi üstlenemeyeceğinizi kanıtlamaya çalışıyormuş gibi görünebilir. Bu kişi kendisini sizin rakibiniz olarak görüyor olabilir, bu nedenle bunu kişisel algılamamaya çalışın. O kişi ne yaparsa yapsın, haklı olduğunuzu ve kendinizi savunmakta haklı olduğunuzu unutmayın. Bu durum kısa bir süre için başınızı ağrıtabilir, ancak boyun eğmezseniz, sizin lehinize sonuçlanacaktır. Endişelenmemeye çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Büyük ve dikkat çekici olan yeni fikrinize hak ettiği saygıyı göstermeniz gerekir. Çok çılgın ya da sıra dışı olduğu için bahaneler üretmeyin ya da onu küçümsemeyin. Belki bu fikir bir beyin fırtınası oturumunda ya da birinden gelen fikir talebiyle ortaya çıktı ve siz bunun ortaya koymak için fazla “uçuk” olduğunu düşünüyorsunuz. Ama belki de öyle değildir. Başkaları bunu anlamasa bile, en azından gündeme getirmezseniz hiçbir şansı olmayacaktır. Bugün bu konudaki düşüncelerinizi toparlamak için biraz zaman ayırın ve ardından eşsiz tarzınızı kullanarak bunu paylaşın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

Yeni ve umut dolu bir çalışmaya başlarken, düşüncelerinizin ve bu düşünceleri ifade etmek için kullandığınız sözcüklerin birbiriyle uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir. Olumsuz düşünür ama olumlu konuşursanız, bu olumsuz düşüncelerden etkilenirsiniz. Aynı şekilde, olumlu düşünüyor ancak bu düşüncelerinizi olumlu sözcüklerle desteklemekten korkuyorsanız, bu da sizi geride tutacaktır. Bu yeni çabanızda başarılı olacağınıza inanmak için her türlü nedeniniz var. Düşüncelerinizi ve sözlerinizi aynı doğrultuda kullanmaya özen gösterin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül – 23 Ekim)

Sıcak, neşeli bir gülümseme üzgün biri için günün havasını değiştirebilir. Cesaretlendirici bir söz, mücadele eden biri için fark yaratabilir. Bunlar ve diğer küçük görünen jestler büyük bir fark yaratabilir. Bugün bir gülümsemeye ya da nazik veya ilham verici bir söze ihtiyacınız olabilir. Belki size bunu teklif edecek biriyle karşılaşırsınız ve eğer karşılaşırsanız, o zaman bunu ciddiye almanız gerekir. Bunu yapmasanız bile, bunu kendiniz için başarabilirsiniz. Sürekli olarak kendinizi cesaretlendirin, böylece muhteşem bir gün geçirebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim – 22 Kasım)

Kabul edelim, bazen şüpheci olabiliyorsunuz. Deyim yerindeyse, duyduklarınızın hiçbirine ve gördüklerinizin yarısına inanmıyorsunuz. Her zaman bir kanıta ihtiyaç duyuyorsunuz. Ancak hayat her zaman her kanıtı sunmaz, özellikle de kişisel ilişkilerde. Güven ilk başta verdiğiniz bir şeydir ve daha sonra doğru olanı yaparak ve dürüst davranarak sürekli kazanılır. Hayatınıza yeni giren birine, herhangi bir kanıt olmaksızın güven duymanız gerekebilir. Güven olmadan asla daha ileri gitme şansınız olmayabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım – 21 Aralık)

Birisi size karşı dürüst davranmıyormuş ya da gerçeğin bir kısmını gizliyormuş gibi görünebilir. Ancak bunun nedeni sizin konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olmanız olabilir. Size yalan söylendiği ya da kasıtlı olarak yanlış yönlendirildiğiniz fikrine kapılmayın. Belki de bu kişinin bilginin eksik veya yanlış olduğuna dair gerçekten hiçbir fikri yoktur. Bu noktaya gelmeden önce, tüm bildiklerinin bu kadar olup olmadığını ve paylaştıkları şeyi nereden bildiklerini sorun. Sorgulamak doğaldır, ancak emin olmadan aldatma olduğunu varsaymayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık – 20 Ocak)

Profesyonel bir bağlantı yoluyla veya daha resmi bir şekilde tanıdığınız biri bu profesyonellik çizgisini aşıyor gibi görünebilir. Belki sizi bir arkadaş olarak ya da belki de romantik anlamda tanımak istiyor. Bu size uygunsuz geliyorsa, bu kişiyle aranıza mesafe koymaktan çekinmeyin. Ancak kişisel bir ilişkiye başlama konusunda aynı şekilde hissediyorsanız, işi ağırdan alın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak – 18 Şubat)

Önünüze çıkan bir teklif ya da fırsatta bir yanlışlık olmalı, değil mi? Ne de olsa gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor. Mükemmel bir uyum ve büyük bir kazanç getirecek gibi duruyor. Yakın zamanda yaşadığınız birkaç hayal kırıklığı nedeniyle işlerin yolunda gitmemesine alışmış olabilirsiniz ve bu yüzden bunun nasıl iyi sonuçlanabileceğini merak ediyorsunuz. Düşüncelerinizi değiştirmeniz gerekiyor. Hayal kırıklıkları hayatın bir parçasıdır ama mutluluk ve iyi talih de öyle. Buna inanmaya çalışın ve sonra da elinizden geleni yapın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat – 20 Mart)

Harika bir şeyin eşiğindesiniz ve bu durum sizi hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor olabilir. Mutluluk kısmı açık ama korku ne ile ilgili? Belki de işlerin umduğunuz gibi gitmeyeceğinden korkuyorsunuz. Belki de işler umduğunuz gibi gitse bile, bir şekilde başarısız olacağınızdan ve her şeyin altüst olacağından endişeleniyorsunuz. Ancak endişe ve korkunun bu işte yeri yok. Size doğru gelen olumlu gelişmelerin iyi bir işareti olduğu aşikâr olan bu durumun tadını çıkarmaya çalışın!