Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail rehine fotoğrafını Kuran ayetiyle paylaştı!

İsrai, abluka altına aldığı

İsrai, abluka altına aldığı Gazze’yi bombalamaya ve Filistinlileri rehin almaya devam ediyor. İsrail Savunma Bakanlığı, gözleri bağlanıp ters kelepçeyle gözaltına alınan Filistinlilerinin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın arka planında ise Kur’ân-ı Kerîm’de geçen “Ve tufan onların günahlarını silip süpürdü” ifadelerini kullandı.

İsrail skandal rehine fotoğrafını Kuran-ı Kerim ayetiyle paylaştı!

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye yönelik saldırılarına devam ediyor. Onbinlerce Filistinli vefat etmişken, binlerce kişi de İsrail ordusu tarafından rehin alındı. 

İsrail skandal rehine fotoğrafını Kuran-ı Kerim ayetiyle paylaştı! - Resim : 1

İSRAİL’DEN BİR SKANDAL DAHA

İsrail skandallarına bir yenisini daha ekledi. IDF tarafından gözaltına alınıp ters kelepçe takılıp, gözleri bağlı olan Filistinlilerin fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafın arka planında ise Kur’ân-ı Kerîm’de geçen bir ayet yer aldı.

İsrail skandal rehine fotoğrafını Kuran-ı Kerim ayetiyle paylaştı! - Resim : 2

“VE TUFAN ONLARIN GÜNAHLARINI SİLİP SÜPÜRDÜ”

Kur’an’da yer alan ayette ‘ve tufan onların günahlarını silip süpürdü’ ifadesinin geçtiğini belirten Jerusalem Post haberinde ‘Mesaj açık; Fotoğraftaki kişiler günahlarının bedelini ödeyen failler’ gibi skandal bir ifade kullandı.

Aynı haberde “Çarşamba günü sosyal medyada yayınlanan, Han Yunus’ta IDF tarafından tutuklanan şüphelilerin kelepçeli ve gözleri bağlı olduğu resim anında viral oldu. Arkalarında İsrail ve Givati?? Tugayı’nın bayraklarının yanı sıra Kuran’dan alıntılar olan devasa bir pankart var” ifadelerine yer verildi.

İsrail skandal rehine fotoğrafını Kuran-ı Kerim ayetiyle paylaştı! - Resim : 3

AKSA TUFANI OPERASYONU’NA GÖNDERME

İsrailli gazete bunun Aksa Tufanı Operasyonu’na da bir gönderme niteliğinde olduğunu yazdı. Haberde Oryantalist ve Arap dünyası araştırmacısı Adi Cohen’in görüşlerine de yer verildi. Cohen fotoğrafın anlamını “Onlar için görüntü, doğru yoldan ve İslam’ın yolundan sapma olan Sodom ve Gomorra’yı çağrıştıracak” sözleri ile açıkladı.