Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hande Yener’in annesi öldü! Hande Yener’in annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti

Şarkıcı Hande Yener’in 82
Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti

Şarkıcı Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti. Yener, acı haberi sosyal medya hesabından “Dünyamı kaybettim’’ diyerek duyurdu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Özyener, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener’in bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener yaşamını yitirdi.

2012 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle babası Erol Özyener’i 2012 yılında kalp krizi sebebiyle kaybeden Yener, annesinin ölümüyle yıkıldı.

handdd.jpg

“DÜNYAMI KAYBETTİM”

Yener, sosyal medya hesabından “Dünyamı kaybettim’’ diyerek acı haberi paylaştı;

“Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”

fd.jpg

SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYORDU

Öte yandan; Hande Yener’in annesi 2015 yılında beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınmıştı. Ünlü şarkıcı o dönem annesinin sağlık durumuyla ilgili ‘’Annem kalp hastası. Bu nedenle bazı ilaçların içmiyor. Kanı sulandıran bir ilacı var, onu kullanmadığı zaman kanı iyi sulanmayınca bu sonuç çıkmış. Başka bir hastaneye nakli yapılacak. Tam olarak iyileşmiş değil, felç olma riski taşıyan bir hastalık o yüzden şimdiden bazı önlemlerin alınması lazım’’ demişti.