Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hande Erçel Yeni Dizisi İçimdeki Yabancı ile Sahalara Dönüyor

Hande Erçel Yeni Dizisi

Hande Erçel Yeni Dizisi İçimdeki Yabancı Dizisi ile Geri Dönüyor! Burak Deniz ile başrolde oynayacağı dizi sonrasında da Hande Erçel Deniz Kızı Olacak

Geçtiğimiz gün Kerem Bursin’in yeni dizisinin açıklanması sonrasında Hande Erçel’de atak yaptı. Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi sonrasında herhangi bir projede yer almazken, yeni dizisi için Disney Plus ile anlaştı. Hande Erçel yeni dizisi hangisi? Hande Erçel hangi dizide oynayacak sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranlarında çok büyük çıkış yakalamış, ünü yabancı ülkelere kadar ulaşmıştı. Dizinin final yapması sonrasında Hande Erçel sineye çekilmiş ve hayranlarının isteklerinin aksine herhangi bir projeye geçmemişti. Fox TV sonrasında soluğu Disney Plus’ta alan Hande Erçel yeni dizisinde deniz kızı olacak.

Hande Erçel yeni dizisi için deniz kızı kılığına girecek. Hande Erçel yeni dizisi ile televizyon kanalında olması beklenirken, paralı platformda yayınlanması hayranlarını üzdü.

Hande Erçel yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen Hande Erçel’in yeni dizisi henüz senaryo yazma aşamasında.  Çekimlerinin Nisan gibi başlayacağı açıklanan dizi, yazın yayınlanacak.

Yayın hayatına başladığı gün itibari ile özellikle de Türk filmleri ile inanılmaz bir üye artışına ulaşan Disney Plus’a Hande Erçel’de pozitif ilerleyiş sergiletecek gibi dururken, hayranları şimdiden Hande Erçel yeni dizisi için harekete geçmiş gibi duruyor.

Hande Erçel yeni dizisi adı?

Hande Erçel yeni dizisi adı da merakla araştırılıyor. Ancak Hande Erçel’in henüz senaryo oluşturulma aşamasında olduğu yeni dizisinin adı henüz oluşturulmadı.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin Ayşe Üner Kutlu’nun kaleminden çıkacağı belirtildi.

Sadece FOX TV’de çalışabilir

Disneyu Plus ile yaptığı anlaşma sebebiyle sadece kardeş kanal olarak bilinen Fox TV ile anlaşma yapması serbest olan Hande Erçel, yeni dizisi öncesinde FOX TV’de de bir dizide rol alabileceği konuşuluyor.

Tims&B imzalı “İçimdeki Yabancı” isimli dizide Burak Deniz ile başrol oynayacağı iddia edilen Hande Erçel’in henüz anlaşma sağlamadığı da biliniyor