Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökçeada Uğurlu Köyü sakinleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu! Uğurlu Limanı ile Liman adası Mondoros Limanı arasında gümrük ve liman hizmetleri açılsın…

Gökçeada Uğurlu Köyü sakinleri

Gökçeada Uğurlu Köyü sakinleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi! Uğurlu Limanı ile Liman adası Mondoros Limanı arasında gümrük ve liman hizmetleri açılsın…

Gökçeada Uğurlu Köyü sakinleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi! ”Uğurlu Limanı ile Liman adası Mondoros Limanı arasında gümrük ve liman hizmetleri açılsın. Bu husus hayati bir ihtiyaç olduğu nezdinde teveccüh ve kanaatinize arz ederiz.” şeklinde çağrıda bulundular.

Gökçeada Uğurlu Köyü sakinleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi! Uğurlu Limanı ile Liman adası Mondoros Limanı arasında gümrük ve liman hizmetleri açılsın…

İŞTE O ÇAĞRI;

Gökçeada, Çanakkale ili yurdumuzun en büyük ve en batısında, çok kültürlülüğü ile ülkemizin küçük bir minyatürü gibidir.

Gökçeada’mızın coğrafi olarak kuzey ege de ve ana karadan uzak olması nedeniyle ekonomik imkanları Dar içe dönük kapalı bir topluluk durumundadır.

Biz adalılar olarak kısık imkanlara rağmen gerek üretimi, gerekse de turizm konusundaki hizmetlerini geliştirmeye, derinleştirmeye gayret etmekteyiz.

Bakanlığınız malumu üzere kısa turizm sezonu süresinde elde edilen gelir vatandaşlarımızın tüm yıl geçimi konusunda yeterli gelmemekte ve vatandaşlarımızın sosyal refahını olumsuz etkilemektedir.

”Bizler gerek Ülkemizin en batı ucu ve Yunanistan’a en yakin noktada bulunan coğrafyamız ile bakanlığımızdan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 07.12.2023 tarihinde Yunanistan’a gerçekleştirdiği ziyaretinde, iki ülkenin karşılıklı ekonomik işbirliğini artırmak amacı ile vatandaşlarımızın yunan adalarına kapıda yedi günlük vize kolaylığı anlaşmasının kapsamına Gökçeada ile Liman adasına da dahil edilmesini talep ediyoruz.”

Gökçeada Uğurlu köyü Limanı ile Liman adası Mondoros Limanı arasında gümrük ve liman hizmetlerinin yeniden açılması hususunun hayati bir ihtiyaç olduğu konusunda teveccüh ve kanaatlerinize arz
ederiz.

Sayılarımızla