Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gmail’de yeni dönem başlıyor: Uzaktaki arkadaşınıza e-posta yazmak artı çok eğlenceli! Ne zaman kullanılabilecek?

Son dönemlerde gelişen yapay

Son dönemlerde gelişen yapay zeka karşısında Google, akıllı yazma özelliğini devreye sokmuştu. Mesajları otomatik olarak yazmayı vadeden Google, Help Me Write isimli yeni yapay zeka özelliğiyle karşımıza çıkıyor! Peki nedir bu özellik? Ne zaman kullanılabilecek? İşte tüm detaylar…

Gmail'de yeni dönem başlıyor: Uzaktaki arkadaşınıza e-posta yazmak artı çok eğlenceli! Ne zaman kullanılabilecek?

E-postaları ve mesajları otomatik bir şekilde yazmayı ve göndermeyi vadeden ‘Help Me Write’ isimli yeni yapay zeka özelliklerini tanıtan Google, özelliğe dair detayları paylaştı. Peki bu uygulama neleri değiştirecek ve ne zaman kullanılacak? İşte detaylar.

Uzaktaki bir arkadaşımıza e-posta yazmak eğlenceli olabilir, ancak e-posta mesajlarımızın çoğu çok daha az heyecan verici.

Gmail'de yeni dönem başlıyor: Uzaktaki arkadaşınıza e-posta yazmak artı çok eğlenceli! Ne zaman kullanılabilecek? - Resim : 1Çarşamba günü gerçekleştirilen Google etkinliğinde, CEO Sundar Pichai, bu sıkıcı e-postalardan bazılarının oluşturulmasını otomatikleştirecek yeni bir özelliği duyurdu.

Help Me Write (Yazmama Yardım Et) adlı yeni Google hizmeti, sizin için Gmail’de, kısa mesajlarda ve diğer Google uygulamalarında otomatik mesajlar hazırlayacak.

Son sayımda 1,8 milyar aktif Gmail kullanıcısıyla Help Me Write, dünyanın e-posta yoluyla iletişim kurma biçimi üzerinde büyük bir etkiye sahip olmaya hazırlanıyor.

NASIL ÇALIŞACAK?
Gmail’de üretken yapay zeka e-posta oluşturmaya yönelik yeni Help Me Write özelliği, Google’ın 2018’de kullanıma sunduğu “Akıllı Yazma” özelliğinin yanı sıra 2017’de eklenen “Akıllı Yanıt” özelliğiyle genişletilecek.

Akıllı Yanıt, temel otomatik yanıtlar sunarken ve Akıllı Yazma, siz yazarken öneriler sunarken, Yazmama Yardım Et, basit bir istemden tam bir e-posta oluşturarak bunun ötesine geçecek.

Bir “iyileştir” düğmesi, metni kısaltabilir, detaylandırabilir veya e-postayı daha resmi hale getirebilir.

Daha sonra e-postayı manuel olarak düzenleyebilir veya olduğu gibi gönderebilirsiniz.

NE ZAMAN KULLANILABİLİR?
Yazmama Yardım Et, mart ayından beri Google Dokümanlar ve Gmail test kullanıcıları tarafından kullanılıyor.

Benzer bir Google test kullanıcısı grubu, haziran ayında Google E-Tablolar ve Google Slaytlar için yapay zeka yardımcılarını kullanmaya başlayacak.

Pichai, Help Me Write’ın Google Workspace’te yapılacak bir güncellemeyle resmi olarak Google kullanıcılarına sunulacağını söyledi ancak henüz kesin bir takvim yok.