Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçtiğimiz gün Erzurum’da CHP mitingine taşlı saldırı gerçekleşirken ortaya çıkan bir video kafaları karıştırdı: İlk taşı hangi taraf attı?

Geçtiğimiz gün İBB Başkanı

Geçtiğimiz gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Erzurum’da 14 Mayıs seçimlerine ilişkin bir miting düzenledi. Miting sırasında yaklaşık 200 kişilik bir grubun miting alanına taşlı saldırı gerçekleştirdiği ve aralarında çocukların da olduğu vatandaşların yaralandığı aktarıldı. Fakat olayın ardından ortaya çıkan bir video kafaları karıştırdı. Videoda miting alanında olan birkaç kişinin karşı gruba taş attığı görüldü. İşte o anlar…

Erzurum’da miting yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara seslendiği esnada taşlı saldırıya uğradı. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesip alandan ayrılmak zorunda kalırken, otobüsün camları kırıldı.

Geçtiğimiz gün Erzurum'da CHP mitingine taşlı saldırı gerçekleşirken ortaya çıkan bir video kafaları karıştırdı: İlk taşı hangi taraf attı? - Resim : 1

ARALARINDA ÇOCUKLARIN DA OLDUĞU BİR GRUP YARALANDI
Taşlı saldırının ardından aralarında çocukların da olduğu CHP mitingine katılan kişilerin yaralandığı görüldü. Olay yerinde ve hastanelerde tedavi edilen kişilerin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

İmamoğlu yaşananların ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendisini karşılayan İstanbullulara seslendi.

Geçtiğimiz gün Erzurum'da CHP mitingine taşlı saldırı gerçekleşirken ortaya çıkan bir video kafaları karıştırdı: İlk taşı hangi taraf attı? - Resim : 2

İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:
“Sevgili İstanbullular. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ekrem’e değil milletimin her bir ferdine helal olsun. Sevgili hemşehrilerim, güzel insanlar. Biraz dertleşelim.Ülkemizi bu duruma getiren bir avuç insanın kötü davranışlarının, onlardan kurtulana kadar sonu gelmeyecek O koca taşların yaraladığı o insanlara Allah şifa versin. Üzüntülüyüz. En kısa zamanda onlarla bir araya gelip kucaklaşacağım.

İMAMOĞLU BAKAN SOYLU’YA DA YÜKLENDİ
Önemli bir an yaşıyoruz. Tarihi bir sürecin içindeyiz. Erzurumlulara kırıcı davranmayın, onlar masum. Bugün o meydanda kim olduğu belli olmayan o 100-200 kişi asla masum değil. İçişleri Bakanı bir televizyon kanalına çıkarak Erzurumlulara nasıl provokatör dediğimi anlatacakmış. Utanmaz adam, iftiracı, yalancı. Bu adam gözü dönmüş şekilde, gözü fırfır dönerek konuşuyor. Ahlakını yitirmiş bir adam. Üç. defa kendim televizyonlara söyledim. Allah biliyor. O şehirde benim akrabalarım, ticaret yapan insanlarım var. Defalarca gittim. Erzurumlu boşuna dadaş adını almamıştır. Erzurumlu yiğittir.Bu akşamki yaşlanan süreci birazdan burada aydınlatacağım. Bu işin Erzurumlularla uzaktan yakından ilgisi yok.

Geçtiğimiz gün Erzurum'da CHP mitingine taşlı saldırı gerçekleşirken ortaya çıkan bir video kafaları karıştırdı: İlk taşı hangi taraf attı? - Resim : 3

İLK TAŞI KİM ATTI
Olaya dair her iki kanattan da birbirilerine suçlama gelirken yaşananlara ilişkin bir video kafaları karıştırdı.

Videoda CHP miting alanında olan birkaç kişinin kendilerini protesto etmeye gelen kişilere taş ve bazı maddeler attığı görüldü. Videonun ardından sosyal medyada ilk taşı CHP kanadı mı attı yorumları yapıldı.