Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki Erol’a Müceddid Mahmud Efendi hanesinden Ahde Vefa

Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki

Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki Erol’a Müceddid Mahmud Efendi hanesinden Ahde Vefa

Geçtiğimiz günlerde vefat ederek dünyasını değiştiren Adıyaman Menzil Tarikatı’nın şeyhi Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki Erol (K.S.)’a kendisi gibi yakın zamanlarda dünyasını değiştiren Müceddid Mahmud Efendi (K.S.) hanesinden Ahde Vefa da bulunuldu.

Cenaze programı ile birlikte taziye ziyaretinde bulunan Müceddid Mahmut Efendi Vakfı ve Marifet Dernek Başkanı Muhammed Keskin ve beraberindeki heyet, dünyasını değiştiren Adıyaman Menzil Tarikatı’nın şeyhi Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki Erol (K.S.)’un oğlu Seyda Saki Muhammed Erol başta olmak üzere, Adıyaman Menzil Tarikatı yöneticileri ve tüm ihvanlarına başsağlığı dileyerek yanlarında olduğunu belirtti.

Seyda Saki Muhammed Erol, Cenaze programına katılarak ziyarette bulunan ve yakın zamanlarda dünyasını değiştiren Müceddid Mahmud Efendi (K.S.) hanesinden gelen Muhammed Keskin Hocaefendi ile beraberindeki heyete minnettarlığını sundu.

Nethaberler.com Medya yönetimi olarak bizde dünyasını değiştiren Gavs Seyda Seyyid Abdülbaki Erol’a Allah (C.C.)’tan rahmet ve oğlu Seyda Muhammed Saki Erol başta olmak üzere, Adıyaman Menzil Tarikatı yöneticileri ve tüm ihvanlarına başsağlığı dileyerek