Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’ın KAP’a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul’a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama

Süper Lig‘in son şampiyonu

Süper Lig‘in son şampiyonu Galatasaray‘ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak Wanda Nara‘nın sağlık durumu sebebiyle transferinde gecikme yaşandığı Mauro Icardi‘ye kavuştu. Arjantinli futbolcu İstanbul’a gelirken, sarı kırmızılı taraftarlar havalimanında coşkulu bir karşılama yaptı. Icardi, basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra ailesiyle beraber kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.

Süper Lig’de son şampiyon Galatasaray, yıldız golcüsü Mauro Icardi‘ye yeniden kavuştu.

Sarı kırmızılı ekibin yeni sezon için daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak eşi Wanda Nara’nın sağlık durumu sebebiyle transferinde gecikme yaşandığı Arjantinli futbolcu, İstanbul‘a geldi.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 1

Havaalanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Icardi, “Geçen sezon çok eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleneceğimiz düşünüyorum. Çok güzel bir ülkedeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüyle çalışıyorum. En büyük olduğumuzu bu sezon tekrar göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 2

Yeni sezonda maç maç gitmek istediklerini anlatan yıldız oyuncu, “Geçen hafta maçlara başladık. Bundan sonra her maça tek tek bakmamız gerekecek. Geçen sezon yapmıştık ve şampiyon olmuştuk. Şimdi önümüzdeki maçları kazanıp o şekilde ilerleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 3

Arjantinli santrfor, geçen sezon çalan “Aşkın olayım” şarkısını bu sezon da dinletmek istediklerini sözlerine ekledi.

Mauro Icardi, basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra ailesiyle beraber kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 4

İSTANBUL’A İNİŞ YAPTI

Buenos Aires’ten havalanan Mauro Icardi’yi taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda iniş yaptı. Icardi’nin uçağını binlerce sarı kırmızılı taraftar internetten takip etti.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 5

COŞKULU KARŞILAMA

Galatasaray’ın golcüsü Icardi’yi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda coşkulu taraftarlar karşıladı.

KAP’A BİLDİRİLDİ

Galatasaray Icardi’nin transferi konusunda beklenen açıklamayı yaptı. Sarı kırmızılılar tarafından yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 6

GALATASARAY’DAN PAYLAŞIM GELDİ

Galatasaray Icardi ile ilgili bir video paylaştı. Sarı kırmızılılar dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ve 433 hesabının editörlerinden Metecan Kanbur’un yer aldığı bir video paylaştı.

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Mauro Icardi İstanbul'a geldi! Taraftardan coşkulu karşılama - Resim : 7

Videoda Fabrizio, Metecan’a Galatasaray’ın çok büyük bir transfere imza attığını ve sarı kırmızılı takımın sosyal medya hesaplarına bakması gerektiğini söylüyor. Videonun devamında ise Mauro Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın olayım’ şarkısı çalıyor.

DZEKO’YA GÖNDERME

Videoda ‘Beni Sev’ şarkısıyla tanıtılan Dzeko’ya gönderme olarak yine Simge’nin ‘Ben seni öyle bi’ sevicem ki’ sözlerinin yer aldığı şarkı ve Icardi ile ödzeşleşen ‘Aşkın Olayım’ da çaldı.

PSG AYRILIĞI AÇIKLADI

Fransa’nın güçlü takımlarından PSG, Mauro Icardi’nin ayrılığını resmen açıkladı.