Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’dan tarihi sponsorluk anlaşması

Galatasaray, Türk futbol tarihinin

Galatasaray, Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzaladıklarını duyurdu. Sarı-kırmızılı takım detayların yakın zamanda açıklanacağını ifade etti. Öte yandan bu anlaşmanın 5 yıl için 100 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

Şampiyon Galatasaray, SIXT rent a car ile yeni bir sponsorluk anlaşması yapıldığını açıkladı.

Galatasaray'dan tarihi sponsorluk anlaşması

Türk futbol tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olarak ifade edilen bu iş birliğinde SIXT rent a car forma göğüs kısmında yer almaya devam edecek.

Bunun yanı sıra stat isim hakkının da bu anlaşmaya dahil olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“2020-21 sezonundan itibaren Galatasaray Futbol A Takımı’nın ana sponsoru olan SIXT rent a car, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşmasını imzalayarak kulübümüze verdiği desteği devam ettiriyor.

Detayları Temmuz ayı içerisinde yapılacak lansmanla açıklayacağımız bu ön anlaşma uyarınca Galatasaray Futbol A Takımı, formasının göğüs kısmında SIXT rent a car markasını taşımaya devam edecek.

Türk futboluna ve Galatasaray markasına olan sarsılmaz inancı için sponsorumuza teşekkür ederiz. Şimdi daha güçlü bir Galatasaray ile daha büyük zaferlere ulaşmanın zamanı!”

100 MİLYON EURO İDDİASI

Öte yandan Hürriyet’in haberine göre bu anlaşmadan Galatasaray’ın kasasına 100 milyon euro girecek.

5 yıl geçerli olacak sözleşme karşılığında Galatasaray’ın kasasına girecek para tam 100 milyon Euro (2 milyar 840 milyon TL).

Bugün açıklanması beklenen anlaşmaya göre sarı kırmızılı futbol takımı, önümüzdeki 5 sezon boyunca göğsünde Sixt Rent A Car reklamı taşıyacak.

Ayrıca, halen Nef olan stadyumun adı da Sixt’in iş birliği yaptığı yabancı bir şirketin ismini alacak.