Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook-İnstegram çöktü! Facebook-İnstegram açılmıyor! Facebook-İnstegram sorun mu var, neden açılmıyor? Facebook-İnstegram giremiyorum!

Facebook–İnstegram çöktü! Facebook–İnstegram açılmıyor!

Facebookİnstegram çöktü! Facebookİnstegram açılmıyor! Facebookİnstegram sorun mu var, neden açılmıyor? Facebookİnstegram giremiyorum!

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Facebook‘da yaşanan problem sonrası vatandaşlar araştırma yapmakta. Facebook‘ta ortaya gelen sorun sonucunda vatandaşlar Facebook çöktü mü? merak etti. Peki, Facebook çöktü mü? Facebook açılmıyor! Facebook sorun mu var, neden açılmıyor? İşte detaylar…

Facebook çöktü mü? Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Facebook‘da yaşanan problem sonrası vatandaşlar araştırma yapmakta. Facebook‘ta ortaya gelen sorun sonucunda kullanıcılar Facebook çöktü mü? Facebook’a ne oldu? sorusunu araştırmaya başladı. Facebook’a neden girilemiyor merak konusu oldu. Peki, Facebook çöktü mü? Facebook açılmıyor! Facebook sorun mu var, neden açılmıyor? Facebook giremiyorum! Detaylar haberimizde…

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Birçok kullanıcıda oluşan sorun sonucunda Facebook’un çöktüğü düşünüldü. Facebook’un uygulamasında dünya genelinde yaşanan Facebook’daki sorun ile alakalı olarak yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.