Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Avatar photo
Nuran KIRLAK

Eskiden mi güzeldi, Eskiler mi?

İnsan fani bir varlık olduğuna göre, siyaset de gelip geçici bir uğraştır. Siyasetteki makamlar ilanihaye orada bulunmak için değil, en doğru ve hayırlı hizmetleri vermek için vardır.
Ne güzeldi bizim zamanımızda siyaset her şey çok güzeldi liyakat esaslılık vardı ahlaki etik değerler vardı birlik vardı yardımlaşma vardı günümüz siyasete o kadar çirkinleşti ki Allah’tan başarıya ulaşmadılar Allahta öyle çirkin siyasetçilere fırsat vermedi demekki geçmiş siyasette daha ahlaklı daha düzgündü bunu da görmüş olduk bunu gösteren Allah’a şükürler olsun.

Bizim zamanımızda ve bize emanet edilen değerler ile siyasette elde edilen makamların milletin emaneti olduğunu bilerek üzerine titreyerek, hakkını vermek için gayret gösterilen bir alandı.Üzerinde tasarruf yetkisine sahip olduğumuz her imkânda beli bükülmüş ihtiyardan henüz doğmamış çocuğa, tüyü bitmemiş yetimden biçare mazluma kadar herkesin hakkı olduğunun bilinci ve vicdan hassasiyetini yüreğinde hissederek çalışma gayreti ile hemhal olunan zamanlardı.

Bu duygu ve hissiyatları hissetmeyen kişiden siyasetçi,yönetici, lider asla olamaz. Sadece makam için, sadece para için, sadece nefsini tatmin için siyaset yapanlar, gün gelip de kenara çekilmek zorunda kaldıklarında unutulup gitmeye mahkûmdur.
Dava adamı vasıflarına sahip bir siyasetçi günü kurtarmanın değil, geleceğe eser bırakmanın şuuruyla çalışır, mücadele eder. sözü ve tavrı kendi hayatında karşılık bulduğu ölçüde etkilidir.eser bırakma şuuru ile gayret eden, aşk ile çalışan yorulmaz bu düstur ile yol alınırdı.
İnsanlar, bulunduğu konumu güçlendirmelidir. Koltuğundan güç alan insan siyasetçi, lider, yönetici, olamaz koltuğuna güç veren insan başarıdır, gururdur, şereftir.

Siyasette sembol isimler vardır, ve hala olmaya devama edecektir. Her birini de rahmetle andığınız, hem davaları uğruna verdikleri mücadeleyle, hem de geride bıraktıkları eserlerle hayırla yâd edilen değerlerimizdir.

Sayın Cumhurbaşkanımızı üzen siyasetteki görevli arkadaşlar hiç beyefendiyi tekrar yormaya devam etmeyin hatta derhal görevlerinizden istifa edin.
Menfi çıkarlarınız sayesinde bakın partimiz nerelere geldi ve sayın cumhurbaşkanımız çok üzgün durumda buna vesile olan hiç kimseye hakkımız helal etmiyoruz bari yolumuzun önünden de çekilin eski siyasetçiler ahlaklı siyasetçiler tekrar geri gelsin ancak bu iş bu dava tekrar böyle böyle ayağa kalkabilir.
Ahdini siyaset hatırına bozan insanı hadis değil, ayet de durduramaz!
Siz vefa’yı sadece programlardaki asılan afişlere yazdınız biz size gönlümüze yazdık siz ahde vefa’yı İstanbul’da bir Semt sandınız biz size Yüreğimizde yaşattık siz ki vefa’yı menfi karlarınıza kullandınız ve ağzınızda eksik etmediniz ancak biz davamızın şuuru gereği tüm hayatımıza entegre ledik şimdi soruyorum vefalı olan kimler?

Selam olsun gerçekten de Ahde vefalı dostlara…

Saygı ve hürmetle

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ