Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En sevilen Müslüm Gürses sözleri nelerdir?

En sevilen Müslüm Gürses

En sevilen Müslüm Gürses sözleri nelerdir?

” yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen? “

En sevilen Müslüm Gürses sözleri nelerdir?

En Sevilen Müslüm Gürses Sözleri Nelerdir?Türkiye’nin en popüler ve başarılı sanatçılarından olan Müslüm Gürses şarkıları kadar sözleri ile de herkesin gönlünü fethetti. En çok beğenilen Müslüm Gürses sözleri şu şekildedir;1. Kul kaderini yaşar, bahtında ne çıkarsa düşmez kalkmaz bir Allah, unutma sakın evlat.2. Vazgeçmek; ayrılmak, kopmak demektir. Vazgeçmek; sözünden dönmek demektir.”3. Düşüren kim bu aşkı dillerden dile, isyan eder oldum şansa kadere. Aynalar yaşlanmış gösterse bile, yaşanmadan geçen yıllar utansın4. Dinleyin geceler, duyun sesimi. Benden daha yalnız değilsiniz ki. Nedir bu karanlık, nedir bu sessizlik? Benden dertli değilsiniz ki5. Yakarsa dünyayı garipler yakar.6. Acıyı bilmeyen tatlı iş yapamaz.7. Biz haramzade değil, asilzadeyiz.8. Dert olmasın bende söylemeyeyim.9. Bir ömür yetmez ki, sana doymaya ah be sevgili.10. Niye jilet atıyorsun kardeşim, çiçeğin varsa ver.11. Değişmedik. Özümüzde aynıyız. Müsterih olsunlar.12. Nikâhsız evlilik, ehliyetsiz araba kullanmaya benzer.13. İnsanın hayatında neşenin yeri olduğu kadar hüznünde yeri olacaktır.14. Ağla, doyasıya ağla! Aynı denizde çoğalır yüreğin özsuyu.15. Adam öldürmeye hazırım ama cinayet işleyemem.16. Acıyı bilmeyen tatlı iş yapamaz.17. Değişmedik. Özümüzde aynıyız. Müsterih olsunlar.18. Ne demişiz biz, bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar.19. Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde, bir türlü kendimi avutamadım. Kaç gece ağladım böyle gizlice, ne yaptımsa seni unutamadım20. Güzelmiş çirkinmiş ne fark eder ki. Deli gibi sevmek ruhumuzda var.21. Sen çölüme yağmur oldun22. Kal gittiğin yerde mutlu ol, ya da gel kalbimde tahta sahip ol. Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim, ama karar ver tutamıyorum zamanı

Müslüm Gürses Sözleri KısaMüslüm Gürses kısa sözleri ise şu şekildedir;1. Yakarsa dünyayı garipler yakar.2. Yüreğime ışık yak.3. Bu han garip yatak, bülbül derdim ortağı.4. Almayın, korsan kaset almayın kardeşim.5. Hamam tası gümüşten, ben anlamam bu işten.6. Ne demişiz biz, bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar.7. Sevenlerine; Allah beni sizin sevginizden korusun.8. Erisin dağların karı, soldu gönlümün baharı.9. Dert olmasın bende söylemeyeyim.10. Bir kor gibi bedenimde gezer bu yalnızlık.11. Aşkın ne zor şeymiş, düşmeden bilemedim.12. Kimse bizim karizmamızın çizilmesine sebep olamaz.

Ağır Müslüm Gürses Sözleri
Müzik hayatında en ağır, damar şarkıları yazan Müslüm babanın derinden etkileyen; ağır sözleri ise şu şekildedir;1. Zaaflarına bir gece, Hatalarına bir nilüfer, Sevgisizliğine bir kalp verdim, Artık geri ver.2. Birden gecem tutarsa, Güneşi çevir bana, Sevgilim bağışla, biraz zor olsa da.3. Gel bahtımın kar beyazı, Gel canımın can yoldaşı, Gel bitsin bu zalim sızı, Çekilmiyor bu yalnızlık gel4. Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde, Sen Beni Unuttun Çoktan Belki de, Ben Hala Yaşarım Eski Günlerde, Her Şeyde Sen Varsın Unutamadım.5. Her şeyi al, bana beni geri ver. Bir şansım olsun. Başka yer, başka zaman. Sensiz ömrüm olsun.6. Aldanma çocuksu masum yüzüne, mutlaka terk edip gidecek bir gün. Kanma sever gibi göründüğüne, seni sevmiyorum diyecek bir gün.7. Düşüren kim bu aşkı dillerden dile, isyan eder oldum şansa kadere. Aynalar yaşlanmış gösterse bile, yaşanmadan geçen yıllar utansın.8. Cehennem dertleri var cennetimde, ben yaşarken ruhum öldü içimde.9. Dinleyin geceler, duyun sesimi. Benden daha yalnız değilsiniz ki. Nedir bu karanlık, nedir bu sessizlik? Benden dertli değilsiniz ki.10. Allah’ın gücüne gider mi bilmem, verdiği bu candan ben bıktım usta.Aşk İçerikli Müslüm Gürses SözleriEn sevilen Müslüm Gürses sözleri nelerdir?

1. Mümkün değil benim sensiz yaşamam, canımdan geçerim senden vazgeçmem.2. Bu kadar çaresiz bırakma beni, bağlandım bir kere çok sevdim seni, senden istediğim çok şey değil ki uzaktan uzağa bir gülsen yeter.3. Senin hasretin varken bu şehirde yaşanmaz, böyle devam ederse sensiz hayat olamaz4. Bu nasıl bir sevda, bu nasıl bir aşk? Bir bilebilsen ah, bir bilebilsen.5. Çünkü sen çölüme yağmur oldun.6. Bir sevgi uğruna ben kalbimi verdim.7. Seni nasıl özledim bilemezsin, yanıyor kalbim benim, sönmüyor sönmüyor söndüremezsin.8. Eğer bir gün acılar yoldaşın olduğunda sığınacak bir limanın olsun istersen beni reddetme.9. Aşk denilen duyguya yıllardır inanmazdım. Meğer aşk ne güzelmiş, inan şimdi anladım.10. Bahar sabahı gibi, ışıl ışıl gözleri. Böyle güzellik olmaz sanki dünya cenneti.