Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre ALTINKUM Hocaefendi kimdir?

KIYAMDER Onursal Başkanı Emre ALTINKUM Hocaefendi, Kastamonulu ve İstanbul Tozkoparan ile Karagümrük semtlerinde sohbetler verir. İstanbul Balat semtinde bulunan ve kamu yararına çalışan statülü KIYAMDER Kıymetli Adam Derneği’nin kurucu onursal başkanıdır.

İsmailağa cemaatinin sultanı müceddid Mahmud Ustaosmanoğlu hocaefendinin ”KIYMETLİ ADAM” dediği merhum ‘Hacı Sait Altunbiz Hocaefendi’nin miras bıraktığı; ‘sokakların sesi ve sessizliğine islam hükümleri’ metodu sancağını layıkıyla taşımaktadır.

KIYAMDER Onursal Başkanı Emre ALTINKUM Hocaefendi, ilgili tüm sohbetlerini halen sürdürmekte ve özellikle de deprem bölgeleri başta olmak üzere dünya genelindeki yoksul ve mazlum müslümanların bulunduğu bölgelere yönelik sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.

Mahmud Ustaosmanoğlu hocaefendinin ”KIYMETLİ ADAM” dediği merhum ‘Hacı Sait Altunbiz Hocaefendi’nin taşıdığı ‘sokakların sesi ve sessizliğine islam hükümleri’ metodu sancağı halen omuzlarda sallanıyor. ALLAH C.C. cennetinde de buluştursun. Amin.

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT