Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklinin yüzü gülecek! 9200 TL emekliye ödeme var

Milyonlarca emeklinin yakından takip
Emeklinin yüzü gülecek! 9200 TL emekliye ödeme var

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği QNB Finansbank’ın emekli maaşı taşıma kampanyası merak uyandırdı.

Kampanyanın detayları araştırılmaya başlandı. İşte 9.200 TL’ye varan emekli ödülünün detayları…

Yeni yıldan bu yana bankalar emekli maaşını taşıyan kişiler için birbirinden güzel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankalar burada rakiplerine müşteri kaptırmamak için her ay güncelleme yaparak rakamları arttırmaya devam etti. Bu bağlamda QNB Finansbank’ ın hazırlamış olduğu emekli maaşı taşıma kampanyası merak uyandırdı.

Emeklilik Maaşı Taşıma Kampanyası!

27151.jpg
Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği emekli promosyon ödülleri bankalar tarafından güncellenmeye devam ediyor. Bu bağlamda QNB Finansbank’ ın hazırlamış olduğu kampanya merak uyandırdı.

Emekli maaşını QNB Finansbank’ a taşımak isteyen kişiler “Emekliyim, maaşımı QNB Finansbank’a nasıl taşıyabilirim? Qnb Finansbank müşterisi iseniz; Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi 0850 222 11 00 ‘ı arayıp cep telefonunuzdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Şubeye gelmeden size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz. Qnb Finansbank müşterisi değilseniz; Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın QNB Finansbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen QNB Finasnbank’a taşıyabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz” yollarını denemelidirler.