Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekim ayında burçlar! Bu burçlar Sakar Şakir’i bile solda bırakacak, işte eline neye atsa kurutacak burçlar

Ekim ayı bu burçlar
Ekim ayının en şanssız burçları! Bu burçlar Sakar Şakir'i bile solda bırakacak, işte eline neye atsa kurutacak burçlar

Ekim ayı bu burçlar için hiç iyi gelmeyecek. Resmen en şanssız burçlar onlar olacak! Neredeyse Sakar Şakir’i bile solda bırakıp ellerini attıkları şeyi kurutacaklar… Ekim ayı için önlem almaya başlasanız iyi olur. Yoksa bu ay pek de sizin ayınız olmayacak.

Her burcun farklı karakteristik özellikleri varken bazı gökyüzü olayları, retrolar, dolunaylar her burcu farklı şekilde etkilemektedir. Öte yandan günlük, haftalık, aylık yorumlar bile astroloji severler tarafından yakından takip edilir. Ekim ayına da az bir zaman kaldığı için astroloji severler ekim ayının neler getireceğini merak ediyor. Lakin bu burçlar duyduklarına pek sevinemeyecek. Çünkü ekim ayının en şanssız burçları onlar olacak. İşte detaylar…

EKİM AYININ ŞANSSIZ BURÇLARI

BOĞA BURCU

boga-1.jpg

Ekim ayının yüzü pek gülmeyeceği burçlardan ilki boğa burcu. Boğa burçlarını ekim ayında iş hayatları ile alakalı bazı talihsizlikler bekliyor. Öte yandan finansal açıdan da çok parlak olmayan bir döneme girecek gibi duruyorlar. Bu yüzden bu ay maddi anlamda attığınız adımlara oldukça dikkat etmenizde fayda var. Beklenmedik harcamalardan ve iş yerindeki kaostan uzak durun.

AKREP BURCU

z2.jpg

Ekim ayının en şanssız burçlarından bir diğeri ise akrep burcu. Ekim ayında ilgi ve dikkat eksikliğinden dolayı zorlanacağınız bir dönem ne yazık ki sizi bekliyor. İş yerinde de karşılaşabileceğiniz bu durum sizi zora sokabilir bu yüzden dikkatinizi toplayacak, odaklanmanızı sağlayacak adımlar atmanız çok iyi olacaktır. Öte yandan ego çatışmaları aşk hayatınızı etkileyebilir. Partnerinizle sık sık ters düşebilirsiniz. İlişkinizin sonlanmasını istemiyorsanız gerginlikleri uzatmamanızda fayda var.