Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimci Hazal Çelikdemir, Bir milleti ve ülkeyi ele geçirmek isteyen düşmanlar ne gibi strateji uyguluyorlardı diye meraklı sorularımı araştırırken, okuduğum her kitapta aynı sonuca vardığımı gördüm.Hepsinde ya “Ekmeğini elinden alıyor” ya da “Eğitim sistemini çökertiyorlarmış”

Kadrajı yükseltelim.Meselâ 6 asır

Kadrajı yükseltelim.
Meselâ 6 asır cihana hükmeden Osmanlı’yı ne top-tüfekle, ne ekonomisiyle, ne kültürüyle ne de diniyle yıkamayan iç ve dış şer odakları ne zaman ki “Eğitim müfredatını ve sistemini” ele geçirip değiştirmişler işte o zaman devletin daha kolay yıkılacağına kanaat getirmişler.

Bu asrın yeni silahı teknoloji…
Türk Millet’nin zeki ve çalışkan oluşunu yok etmenin yeni silahıda, faydasız ve gereksiz TiKTok gibi sosyal medya platformlarıdır
TikTok ile beyni boş, midesi tok insanlar çok türedi..
Genç, yaşlı ,çoluk çocuk demeden avlarını ekran bağımlısı yapıp Arge’siz bir millet hedeflemenin yeni bir silahı da TİkTok’tur..
Kişileri gerçek hayattan uzaklaştırıp, kişinin beynini-bedenini-kültürünü-maneviyatını-ailesini-çevresini ele geçirip kolay yoldan para kazandırıp , TİkTok’la tuzaklarının içine çekmiş oldu sosyal medya avcıları.

Tüm benliği ele geçirilmiş sosyal medya kurbanları, normal hayata dönmekte de çok zorlanırlar.
TikTok Bağımlılığıda bir kere denemeyle başlar ve arkası kesilmez..
Demek ki savaşlar sadece silahla olmuyor. Beyinleri ele geçirip, irade ve düşünme kabiiliyetlerini yok ederekte insanları esir almış oluyorsunuz.

“TikTok” hızlı ilerleyen, ilerlerken aileleri yıka yıka, yaralaya yaralaya, kanata kanata, dağıta dağıta duygusuzca yoluna devam ediyor..

Bu canavara dur diyecek bir Sosyal Medya Yasası ivedilikle çıkmalı…

TikTok’a hayır…