Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu İstanbul’da kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı.

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda  kullanıyor

    

İstanbul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için oyunu kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konuttan saat 11.50’de Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan’ı, okula girişinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı ile diğer ilgililer karşıladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. 

Emine Erdoğan’ın oy zarfını sandığa atmasının ardından Erdoğan, kabine geçerek oyunu kullandı ve zarfı sandığa attı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konuttan saat 11.40’da Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi.

Oyunu kullanan Erdoğan, “Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için bugün sabah itibarıyla takipteyim olaysız herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam ediyor.

En önemlisi deprem bölgesindeki oylardı. Orada da vatandaşlar büyük bir aşkla oylarını kullanıyor herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımdan sonra milletimiz için Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm seçmenlerimizin oylarını kullanmalarını demokrasinin gücünü göstermesi için çok önemli. Sandık üyelerine başarılar diliyorum. Sonuçları İstanbul’da takip edeceğim.” dedi.