Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cübbeli Ahmet Hoca, İbrahim Uslu Efendi liderimiz dedi! İbrahim Uslu kimdir? İbrahim Uslu kaç yaşında? İbrahim Uslu nereli?

Cübbeli Ahmet Hoca ve

Cübbeli Ahmet Hoca ve Hüseyin Avni Hoca Efendi‘nin açıklamalarına dayanarak, camia içinde önemli bir isim olarak kabul edilen Denizlili İbrahim Uslu Efendi‘nin yaşamı ve katkıları, camia içinde geniş bir ilgiyle takip ediliyor.

Peki, Cübbeli Ahmet Hoca’nın kabul ettiği İbrahim Uslu Efendi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Denizlili İbrahim Uslu Efendi, camia içinde önemli bir figür olarak kabul ediliyor. Son açıklamalarıyla dikkat çeken Uslu Efendi, uzun yıllara dayanan deneyimi ve camiada edindiği saygınlık ile öne çıkıyor.

Peki, Cübbeli Ahmet Hoca’nın kabul ettiği İbrahim Uslu Efendi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

İbrahim Uslu Efendi kimdir?

Denizlili İbrahim Uslu Efendi, Cübbeli Ahmet Hoca ve Hüseyin Avni Hoca Efendi’nin açıklamalarına göre, şu anda camia içinde Hasan Efendi’den sonra en kıdemli isim olarak kabul edilmektedir. Uslu Efendi, Ali Haydar Efendi Baba Hazretlerine ulaşmış ve ondan teveccüh almıştır. Gönenli Mehmed Efendi’den eğitim almış ve daha sonra Merhum Hasan Efendi ve Mustafa Efendi ile birlikte Efendi Hazretlerimizin talebeliğini yapmıştır.

80 darbesinden sonra hapis cezası çeken ve işkence gören İbrahim Uslu Efendi ve diğerleri, zor zamanlarda dahi Efendi Hazretlerimizin yolundan ayrılmamışlardır. Uslu Efendi, Mahmud Efendi Hazretlerinin Denizli Vekilliğini yaparak camia hizmetine devam etmiştir.

ÖTE YANDAN İSMAİLAĞA BİR İSMİ AÇIKLADI

İsmailağa Cemaati’nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu!

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, Hasan Kılıç Hoca’nın vefatının ardından İsmailağa Cemaati’nin manevi lideri olarak İsmailağa Camii emekli İmam Hatibi Fikri Doğan Hoca’nın tayin edildiğini duyurdu.

İsmailağa Cemaati’nin 94 yaşındaki manevi lideri Hasan Kılıç Hocaefendi vefatının ardından bugün cenaze namazı kılındı.

Hasan Kılıç Hocaefendi’nin cenaze namazı, Fatih Camii’nde kılındı. Cenazesi, Sakızağacı Şehitliği’nde toprağa verilecek.

İSMAİLAĞA CEMAATİ’NİN YENİ LİDERİ BELLİ OLDU

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati’nin manevi lideri olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı.

Fikri Doğan, İsmailağa Camii emekli İmam Hatibi olarak biliniyor.