Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa Bülbülü Filminden İlk Afiş Geldi

Bursa Bülbülü Filminden İlk Afiş Geldi

Disney+’da izleyici karşısına çıkacak olan Bursa Bülbülü filminden ilk afiş geldi.

Hakan Algül’ün yönetmenliğini yaptığı, Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ve Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp aynı zamanda başrolünde oynayacağı Bursa Bülbülü filmi, 13 Ocak 2022 tarihinde sadece Disney+’ta yayınlanacak.

Filmin yayınlanan afişinde 80’li senelerin taverna ve gazino dünyasındaki eğlenceli ve samimi anların sinyallerini vermesi dikkat çekti.

Bursa Bülbülü Filminin Oyuncu Kadrosu

1980’lerde Bursa sahilinde geçen filmin oyuncu kadrosunda Ata Demirer ile birlikte; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal olmak üzere Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir gibi çok sayıda ünlü isim bulunuyor.

Bursa Bülbülü Ne Anlatıyor

Bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük isteği kaset çıkarmak olan Cengiz’in yaşamı Taşkın’la tanışmasıyla değişir. Taşkın’ın babası, ünlü bestekar Şerafettin’in yaptığı bir bestenin kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz’in bu süreçte Taşkın ve Taşkın’ın kız kardeşi Arzu ile yaşadığı birbirinden talihsiz olaylar, seyircilere eğlenceli ve keyifli anlar yaşatacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT