Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan olay hamle! “Şampiyonluk kutlaması yapılacak”

Süper Lig‘de matematiksel olarak

Süper Lig‘de matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş’tan flaş bir hamle geliyor. Depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor’dan alınan puanların silinmesi gerektiğini ifade eden Kartal, UEFA ve FIFA’ya başvuracak. Siyah-beyazlılar, lig bitiminde ise şampiyonluk kutlaması yapacak.

Beşiktaş JK

Beşiktaş'tan olay hamle! "Şampiyonluk kutlaması yapılacak" - Resim: 1

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, deprem felaketi nedeniyle Süper Lig’den çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor’un rakiplerine 3’er puan verilmesi kararına ilk günden itibaren tepki gösteren Beşiktaş, konuyla ilgili iki önemli hamle daha yapma kararı aldı. Siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ, önceki gün yaptığı açıklamada, “Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız” dedi ve bu konuda kesin kararlı olduklarını ifade etti.

Beşiktaş'tan olay hamle! "Şampiyonluk kutlaması yapılacak" - Resim: 2

UEFA VE FIFA’YA DA TAŞIYACAKLAR
Sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarını ve UEFA ile FIFA’ya taşımaya kararlı olduklarını sık sık dile getiren Beşiktaş yöneticilerinin ikinci hamlesi daha da çarpıcı. Siyah-beyazlılar, lig bitiminde şampiyonluk kutlaması yapma kararı aldı. “TFF doğru olanı yapıp Gaziantep ve Hatay’ın bütün maçlarını geçersiz saysaydı, ligin lideri bizdik. Üstelik hem Galatasaray’a hem Fenerbahçe’ye ikili averajda üstün olduğumuz için şampiyon biz olacaktık” diyen siyah beyazlılar, lig bitiminde şampiyonluk kutlaması yapacaklarını açıkladılar.