Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BDU ULUSLARARASI İŞ İNSANLARI VE DİPLOMATLAR BİRLİĞİ, 28 MAYIS’TA YAPILAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNE İLİŞKİN BİR AÇIKLAMA YAPTI:

ŞAİBELERE FIRSAT VERMEYEN BİR

ŞAİBELERE FIRSAT VERMEYEN BİR SEÇİM OLDU.

TÜRK HALKI TERCİHİNİ YAPTI. DEMOKRATİK OLGUNLUĞUNU GÖSTERDİ.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılan bu seçimler, ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun. Seçim maratonu bitti. Şimdi daha uzun soluklu bir mücadeleye başlamak zorundayız.

Ülkemizin geleceği için BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞİMİZ VAR. Ekonomik refah için, gençlerimizin yarınlara güvenle bakması için, eğitim düzeyinde çağı yakalamak için, dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında en üstlerde olmak için, hukukun üstünlüğünü daha etkin kılmak için, temel hak ve özgürlüklerin korunması için, kadının toplumsal seviyesini yükseltmek ve yüceltmek için, çocuklarımızın ruhen ve bedenen sağlıklı gelişmesi için, tersine beyin göçünü sağlamak için, hoşgürü ve tahammül dilini yeniden tesis etmek için, siyasetin birleştirici gücünü yeniden başlatmak için ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Çanakkale Ruhu ile Misak-ı Milli sınırları içinde güçlü ve modern bir Türk Devleti için, yeni bir başlangıç yapmalıyız.

Herkesin seçim sonuçlarına saygı göstermesini bekliyoruz. Bu seçimin kazananı da kaybedeni de bizimdir. Türk halkının bağrından çıkmıştır. Sandığa gidip oy veren tüm yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu seçimlerin yurtiçinde ve dışında güven ortamı içinde gerçekleşmesini sağlayan her kademedeki seçim görevlilerine, özverili çalışmalarından da dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve kuruluş felsefesi hepimizin “ortak değeri” olmalıdır. Ülkemizi yönetecek yeni kadroların bu anlayışla oluşturulması, tüm halkımızın beklentisidir.

Dijital çağın içinde olduğumuz böyle bir atmosferde, BDU Ailesi olarak biz de her zaman ülkemizin geleceğine katkı sunmak üzere, sivil diplomasiyi yürütmeye, iş dünyamız ile birlikte, yeni ekonomik zaferler kazanmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Halkı tarafından, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yürekten kutluyoruz.

BDU Adına;

Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu