Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramda hava durumu! Bayramda havalara nasıl? Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı’nda beklenen hava durumu raporunu paylaştı. Bayramı’nda beklenen hava durumu raporunu paylaştı. Bakan Özhaseki, bayram boyunca hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normallerine yakın seyredeceğini belirtti ve bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü yağışların beklendiğini ifade etti.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Ramazan Bayramı’nda beklenen hava durumu raporunu paylaştı. Bakan Özhaseki, bayram boyunca hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normallerine yakın seyredeceğini ve yer yer altında olabileceğini belirtti. Ayrıca, ülke genelinde bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü yağışların beklendiğini ifade etti.

Özhaseki, bayram tatilinde yola çıkacak vatandaşları araçlarını dikkatli kullanmaları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün telkinlerini dikkate almaları konusunda uyardı.

Bayram tatili süresince hava koşullarına dikkat çeken Bakan Özhaseki, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarını takip etmelerini önerdi.

BÜYÜKŞEHİRLERDE GENELLİKLE PARÇALI BULUTLU HAVA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre, bayramın ilk gününden itibaren Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Hatay çevrelerinde yağış bekleniyor. İzmir, Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde ise genellikle parçalı bulutlu hava öngörülüyor.

Bayram tatili boyunca sıcaklıkların gece 1 ile 9, gündüz ise 16 ile 27 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Ankara’da hava cuma günü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, İstanbul’da pazar günü yağış bekleniyor ve İzmir’de ise iç kesimlerde yağışlar görülecek. Günün en yüksek sıcaklıkları Ankara’da 17-25, İstanbul’da 18-24 ve İzmir’de 23-27 derece arasında olacak.