Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barış Boyun Kimdir ve Nerelidir? Malatyalı Barış Boyun ve Daltonlar çetesi

Daltonlar Çetesi olarak bilinen

Daltonlar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün mafya lideri Barış Boyun’un kim olduğu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Barış Boyun Kimdir? Barış Boyun Nerelidir?

Daltonlar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün mafya lideri Barış Boyun’un hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte Detaylar…

Daltonlar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütünün mafya lideri Barış Boyun, 1984 doğumludur.

Aslen Malatyalı olan mafya lideri Boyun’un iki çocuğu vardır.

İlk olarak İstanbul Beyoğlu’nda mahalle çetesi olarak etkin olan örgütün faaliyetleri daha sonra uluslararası ilişkilere kadar uzamıştır. Daltonlar Çetesi olarak bilinen organize suç örgütü motosikletli suikast timi ile işledikleri cinayetlerle bilinmektedir. 2017 öncesi mafya Bilal Yaman ile beraber hareket eden Barış Boyun, Bilal Yaman’ın 2017’de tutuklanması üzerine içinde bulunduğu organize suç örgütünün başına geçip örgütün lideri olmuştur.  

Daltonlar Çetesi adlı suç örgütünün mali kaynağı silah kaçakçılığı, yasadışı bahis ve uyuşturucu ticaretine dayanmaktadır. Örgüt, sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu propagandalar ile 20-25 yaş aralığındaki gençleri çeteye tetikçi olarak katmaktadır.