Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barbaros Hayreddin Paşa Camii açıldı… Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek

#Recep Tayyip Erdoğan#İstanbul#Secim2023 Beşiktaş

#Recep Tayyip Erdoğan#İstanbul#Secim2023

Beşiktaş Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “750 milyon Türk Lirasına bitirildi. Rabbim camimizin içinden cemaati, minarelerinden ezanı, kubbesinden Kuran nidalarını eksik etmesin. Burada yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin, Hak katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Pazar gününü de unutmuyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Mimar Sinan‘ın kalfalık eseri Süleymaniye Camii‘nden esinlenilerek tasarlanan Beşiktaş Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ibadete açıldı. İçerisinde otopark, kitap kafe, 4-6 yaş anaokulu, dijital görsel sanatlar salonu, çok amaçlı salonların yer aldığı, 20 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği camide, Cumhurbaşkanı Erdoğan da cuma namazını kıldı. Cami içerisinden de cemaate seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazar günü herkesin ciddi bir karar vereceğine dikkat çekti.

Barbaros Hayreddin Paşa Camii açıldı... Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek

Açılış törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilleri de katıldı. Açılış için, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da dua etti ve ardından kurdele kesimiyle cami ibadete açılmış oldu.