Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayla Gürbüz Kimdir? Ayla Gürbüz hayatı ve biyografisi

1978 yılında Artvin’de doğdu.

1978 yılında Artvin’de doğdu. Kariyerine Atatürk Üniversitesi Spor Akademisi’nde başlayarak fizyoloji alanında yüksek lisans derecesi elde etti. Daha sonra, Beykent Üniversitesi’nde radyo televizyon programcılığı alanında ikinci lisansını tamamladı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde sinema ve televizyon eğitimi aldı.

Ayrıca, muhasebe alanında da Atatürk Üniversitesi’nden lisans derecesine sahiptir. Halen İstanbul Üniversitesi’nde e-ticaret ve pazarlama eğitimine devam etmektedir. TRT kurumunda uzun yıllar çalıştıktan sonra, kendi kurduğu Bestdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde Yön. Kur. Bşk. olarak altı yıldır başarıyla görev yapmaktadır.

Geniş eğitim geçmişi ve medya deneyimini kullanarak sağlık sektöründe önemli bir konum elde eden Ayla Gürbüz, iyi derecede Ingilizce bilmekte ve bir çocuk annesidir.

Ayrıca, kendi çektiği çeşitli belgesel ve televizyon programlarını da eklemiş, yaratıcılığını sergilemiştir. Bu yapımlar, alanına olan bağlılığını ve medya ile sağlık sektörlerine benzersiz katkılarını yansıtmaktadır.

YOU CAN READ IT IN ENGLISH BELOW

Ayla Gurbuz was born in Artvin in 1978, initiating her career at Atatürk University Sports Academy and obtaining a master’s degree in physiology. Subsequently, she completed her second bachelor’s degree in radio and television programming at Beykent University and pursued cinema and television education at Istanbul University’s Faculty of Communication. She also holds a bachelor’s degree in accounting from Atatürk University. Currently, she is continuing her education in e-commerce and marketing at Istanbul University. After working for many years at TRT, she has been serving as the CEO of Bestdent Oral and Dental Health Polyclinic, which she founded, for six years.

Ayla Gurbuz, leveraging her broad educational background and media experience, has successfully attained a significant position in the healthcare sector. In addition to her roles, she has independently produced various documentaries and television programs, further showcasing her creative prowess. These productions reflect her commitment to the field and her ability to contribute uniquely to both the media and healthcare industries.