Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Astroloji! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep, kova ve oğlaklar… İşte 18 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Başkalarına bir fikir sunmak,

Başkalarına bir fikir sunmak, özellikle de çok yaratıcı bir fikir sunmak riskli olabilir. Bunun nedeni, ruhunuzun derin bir parçasını ortaya çıkarmak ve bu nedenle yargılanmak anlamına gelmesidir. Yakında fikirlerinizi sunabileceğiniz bir grup sohbetine ya da beyin fırtınası oturumuna katılma şansınız olabilir. Kendinizi tutmayın. Siz olduğunuz kişisiniz ve bununla gurur duyabilirsiniz.

Fikirlerinizi söylemekten korkmayın! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep, kova ve oğlaklar... İşte 18 Şubat 2024 günlük burç yorumu

18 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Hepimiz aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı bir sonuç beklemekle ilgili sözü duymuşuzdur, bu deliliğin tanımıdır. Öyle olsa bile, bunu yapmaktan hepimiz bir zamanlar suçluluk duymuşuzdur. Yapmaya devam ederseniz daha iyi bir sonuç elde edeceğiniz gibi yanlış bir düşünceyle bir şeyi denemeye devam edebilirsiniz. Oysa çabanızı biraz değiştirmeniz size yardımcı olabilir. Harika bir fikriniz var ve bu yüzden denemeye devam ediyorsunuz, bu takdire şayan. İhtiyacınız olanı elde edemiyorsanız ya da size yardımcı olabilecek birine ulaşamıyorsanız, biraz değişiklik yapın. Küçük bir değişikliğin yaratacağı büyük fark sizi şaşırtabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bir başarının en önemli kısmı, ondan edindiğiniz deneyimdir. Zahmete katlanır, endişelenir ve kendinizi tükenme noktasına getirecek kadar çalışırsanız ve eğer o anda var olabilir ve çoğu zaman yaptığınız şeyden gerçekten keyif alabilirseniz, bu çok değerli bir duygu haline gelir. Ancak yalnızca sonuca odaklanırsanız, birçok kazanımı kaçırmış olursunuz. Şu anda bir şey üzerinde çok çalışıyor olabilirsiniz, ancak hedefe o kadar yoğun bir şekilde odaklanıyorsunuz ki deneyimin kendisinden mahrum kalıyorsunuz. Keyif alırsanız daha da iyi bir sonuç elde edeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bir kişinin, yaşadığı bir soruna ya da zorluğa verdiği tepki oldukça dramatik olabilir. Bu kişi her şeyi olduğundan çok daha kötü gösteriyor olabilir. Bu kişinin değişken tepkileri nedeniyle, siz de kendinizi olması gerekenden çok daha fazla üzgün hissediyor olabilirsiniz. Bu kişiye tarafsız bir gözle bakmaya çalışın. Eğer bu kişi dramaya yatkın biriyse, tepkilerinin çoğu bu tür bir sürtüşme ve histeriyle karışık olacaktır. Sakinleşin, o da sakinleşecektir. O zaman sorunu çok daha kolay halledebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bir şeylerin farklı olmasını dileyerek zamanınızı boşa harcamayın. “Keşke” ya da “yapsaydım” kelimelerini içeren hiçbir düşünce hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi, sadece pişmanlık duymanıza ve kendinizden soğumanıza yol açacaktır. Bugün sadece umut dolu düşüncelere ve hayatınızda nasıl olumlu değişiklikler yapabileceğinize dair fikirlere müsaade etmelisiniz. Olabilecek ama olmamış şeyleri düşünerek hayatınızdan pişmanlık duyarsanız, bunun size ne faydası olur? Sizi sadece hayal kırıklığına uğratır. Bunun yerine bugün üretken bir şeyler yapın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Birisi size girişmek üzere olduğunuz bir iş için yol göstermiş olsa da, bunu harfi harfine uygulamak zorunda değilsiniz. Kendi fikirleriniz olabilir ve bu fikirler de harika olabilir. Aldığınız tavsiyeleri bir rehber olarak kullanırken kendi fikirlerinizi de işin içine katabilirseniz, ihtiyaç duyduğunuzda başvurabileceğiniz bir şeyiniz olur ama aynı zamanda kendi yolunuzu da çizebilirsiniz. Kendi başınıza yola çıkmaktan korkmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

Kendinizi her zamankinden biraz daha cesur hissettiğinizi fark edebilirsiniz ve bu sizin için kaderin cesurlardan yana olduğu zaman! Zihninizde süzülen fikirler artık sizin için birer kazanç ve bunları, sizi destekleyebilecek ya da ihtiyacınız olan kaynakları ve yardımı sunabilecek birilerine sunabileceğiniz bir paket haline getirmeye başlamanız gerekiyor. Şu anda bir atılım içindesiniz ve dikkat çekmek ve destek almak oldukça kolay olmalı. Bu şekilde devam ederseniz, ivme çok hızlı bir şekilde artacaktır!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül – 23 Ekim)

Sözleriniz ya da eylemlerinizle kendinizi duygusal olarak bir çukura sokarsanız, yapmanız gereken ilk şey çukuru daha fazla kazmaktan vazgeçmektir! Mantıklı olan da budur. Ancak şu anda yaptığınız bir hata sizi o kadar meşgul ediyor olabilir ki, bu konuda kendinize işkence ediyor, zihninizde tekrar tekrar üzerinden geçiyorsunuz. Kendinizi bir çukurun derinliklerine doğru gömüyorsunuz, ancak bu çukurdan çıkmaya odaklanmanız gerekiyor. Bu şekilde düşünmeyi bırakmak adına bir seçim yaptıktan sonra, işleri tersine çevirmek için olumlu adımlar atabilirsiniz. Bunu yapabilme fırsatı bugün ya da çok yakında karşınıza çıkabilir. Fırsat kollamaya devam edin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim – 22 Kasım)

Başkalarına bir fikir sunmak, özellikle de çok yaratıcı bir fikir sunmak riskli olabilir. Bunun nedeni, ruhunuzun derin bir parçasını ortaya çıkarmak ve bu nedenle yargılanmak anlamına gelmesidir. Yakında fikirlerinizi sunabileceğiniz bir grup sohbetine ya da beyin fırtınası oturumuna katılma şansınız olabilir. Kendinizi tutmayın. Siz olduğunuz kişisiniz ve bununla gurur duyabilirsiniz. Eğer çılgın bir fikriniz varsa, bu sizin ne kadar yaratıcı olduğunuzun bir kanıtıdır. Bunu söylemekten korkmayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım – 21 Aralık)

Nasıl ciddi olunacağını biliyorsunuz. Nasıl organize olunacağını biliyorsunuz. Nasıl sorumluluk alacağınızı kesinlikle biliyorsunuz. Tüm bunlar size çok doğal geliyor. Ancak bazen sadece bunları gerçekleştirirken zorlanıyorsunuz. Son günlerde veya haftalarda bir şey üzerinde oldukça yoğun bir şekilde çalıştıysanız, eğlenmek ve rahatlamak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Mümkünse bugün en eğlenceli arkadaşınızı veya aile üyenizi arayın ve kaygısız olmayı birincil hedefiniz haline getirin. Bu sayede neşeniz yerine gelecek ve moraliniz yükselecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık – 20 Ocak)

Mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Bugün almanız gereken mesaj bu olabilir. Buna inanmıyor olabilirsiniz, ancak mutluluğu hak ettiğinize inansanız bile, ona sahip olabileceğinizi düşünmüyor olabilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bugün size mutlu olmanın yolunu gösteren, görünüşte rastgele ya da tesadüfi bir haber gelebilir. Bu rastgele ve tesadüfi değil. Hissettiklerinizi takip ederseniz, mutluluğu garanti eden bir yola doğru ilerleyeceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak – 18 Şubat)

“Duyduklarınızın hiçbirine, gördüklerinizin ise sadece yarısına inanın” diye bir söz vardır. Ancak günümüzde, teknolojinin ve yapay zekanın ilerlemesiyle, gördükleriniz bile oldukça kolay bir şekilde değiştirilebilir. Artık başka bir kişinin size sunduğu bir şeyden ya da birinden şüphelenebilirsiniz. Her ne kadar her şey yolunda ve kişi dürüst görünse de, bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsunuz. Başkaları size yanıldığınızı söylüyor olabilir. Ancak, ne “görürseniz görün” içgüdülerinize güvenmelisiniz. Temkinli olmak asla kötü bir fikir değildir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat – 20 Mart)

Çok anlayışlı bir insansınız, ancak bunun ne kadar büyük bir armağan olduğunu her zaman fark etmiyorsunuz çünkü size çok doğal geliyor. Çoğu zaman, ilk tanıştığınızda ilk izlenimlerin çok ötesinde birini “okuma” yeteneğine sahipsiniz. Bu da anlayabildiğiniz biri üzerinde muazzam bir etkiye sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Üstelik bu çok etkili olabilir. Onların ince beden dillerini ve kullandıkları kelimeleri algılar ve tüm bunları onlarla ilişki kurmanıza yardımcı olacak şekilde işlersiniz. Birlikte çalıştığınız birine uyum sağlarsanız, bu inanılmaz yetenek şimdi size yardımcı olabilir. Yeteneğinizi kullanır ve ona güvenirseniz, daha anlaşılır bir hale gelmenize yardımcı olabilir.