Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Altın 2 bin TL’yi bulacak

Altın yatırımcılarının dikkatine! Gram

Altın yatırımcılarının dikkatine! Gram altın o tarihte 2 bin TL olacak.

EKONOMİ

Altın yatırımcıları tarafından altında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın ile ilgili ekonomistlerin yapmış oldukları yorum ve tahminleri de yakından takip eden yatırımcılar bu tarz haberleri kaçırmak istemiyor. Altın yatırımlarına bu yönde yapıyorlar.

Altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Altın 2 bin TL'yi bulacak

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için altın uzmanları tafından yapılan uyarı ve tahminleri araştırarak sizlere sunmaya devam ediyoruz. Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç tarafından yapılan altını uyarılarında gram altının 2 bin TL’yi bile bulabileceğini söyledi ve yatırımcıları uyardı. 

Altın fiyatlarını etkileyen birçok unsur bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ise dolar TL kurundaki değişimlerdir. Dolar kurundaki artış altının da artmasına sebep olmaktadır. Dolar ile altın doğru orantılı olarak artış yaşıyor. Ekonomistler ise son zamanlarda yaşanan bu artışı yorumluyor ve yeni tahminlerde bulunmaya devam ediyor.

Bu tarz tahminler ise altın yatırımcılarının çok dikkatini çekiyor. Bizde Uşak Gündem olarak bu tarz haberleri yakından takip ediyoruz. Peki gram altın ne kadar olacak? Ne zaman 2 bin TL’ye ulaşacak? 

GRAM ALTIN 2 BİNLİ SEVİYELERİ BULABİLİR

Gram altın tahmininde bulunan Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamalada bulundu. Koç altın yatırımcılarına uyarılarda bulunarak gram altının yıl sonunda 2 binli seviyeleri bulabileceğini açıkladı. 

Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç tarafından şu ifadeler kullanıldı;“Doların artışı devam ederse yıl sonunda doğru altında 2 binli seviyeleri konuşabiliriz” dedi. Koç şunları söyledi: Ons altın pandemi döneminde bin 200 – bin 400 dolar seviyelerindeydi, 3- 5 yıllık süreçte bin 900 dolar seviyelerine geldi. Ons altının 2000 dolar üstünde tutulması zorlanıyor.

En fazla 2 bin 200, 2 bin 300 doları bulur. Ons altın artmasa bile altın bin 800, bin 900’leri bulabilir. Doların artışı devam ederse yıl sonunda doğru altın 2 binli seviyeleri konuşabiliriz.” ifadelerini kullandı.Altın fiyatlarında doların çok fazla etkisinin olduğu açıklayan Koç ons altın ve gram altın için önemli tahminlerde bulunarak yatırımcıları uyardı. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.