Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın yatırımcıları dikkat! Altında son durum ne? Uzman isim ‘Daha fazla kazanmak için…’ dedi ve anlattı

Ekonomi haberleri… Altın fiyatları

Ekonomi haberleri… Altın fiyatları yukarı yönlü hareketin ardından gram altıncılar yeni gelişmeleri merak edip araştırmaya başladı. Uzmanlar, yatırımcılar için en çok kazandıran altını açıkladı. Dolar kurunun 23 lirayı geçmesinin akabinde açıklama yapan uzman, daha çok kazanmak için bakın ne öneriyor? Peki, gram, tam, yarım, Cumhuriyet altını ne kadar? İşte 13 Haziran güncel altın fiyatları…

Altın yatırımcıları dikkat! Altında son durum ne? Uzman isim 'Daha fazla kazanmak için...' dedi ve anlattı - Resim: 1

Ekonomi haberleri… Altın fiyatlarındaki son durum 13 Haziran 2023 Salı günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak edilip araştırmaya başlandı. Sarraflar daha fazla kazanmak isteyen yatırımcılara 24 ayar saf altın olan çekme altını tavsiye ediyor. Diğer taraftan FED faiz kararı toplantısı bugün ve yarın yapılacak. Beklenen açıklamayı FED Başkanı Jerome Powell yapacak. Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İşte 13 Haziran Güncel Altın Fiyatları….

Altın yatırımcıları dikkat! Altında son durum ne? Uzman isim 'Daha fazla kazanmak için...' dedi ve anlattı - Resim: 2

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT: BÖYLE DAHA ÇOK KAZABİLİRSİNİZ
Altın yatırımcıları için dikkat çeken açıklamalar geldi. Sarraflar yurttaşlara 24 ayar saf altın olan çekme altını öneriyor. Sivas’ta kuyumculuk yapan Tayyib Urfan, 24 ayar saf altın olan çekme altına ilişkin konuştu.

Altın yatırımcıları dikkat! Altında son durum ne? Uzman isim 'Daha fazla kazanmak için...' dedi ve anlattı - Resim: 3

Urfan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kesme altın; 24 ayar saf altındır. Paketsiz hali silindirde çekilir. Paketli olanları da vardır ve bunların kayıpları daha azdır”

Altın yatırımcıları dikkat! Altında son durum ne? Uzman isim 'Daha fazla kazanmak için...' dedi ve anlattı - Resim: 4

DİĞER ALTINLARA GÖRE DAHA AVANTAJLI
Yaptığı açıklamada çekme altının diğer altın çeşitlerine göre daha avantajlı olduğunu vurgulayan Urfan şu ifadelere yer verdi:

“Kesme altın; 24 ayar saf altındır. Paketsiz hali silindirde çekilir. Paketli olanları da vardır ve bunların kayıpları daha azdır. İkisinin kazancı da aynıdır. Çekme altın paketli olana göre daha avantajlıdır. Bunu vatandaşlarımız bilezik atölyelerinde daha çok kullanıldığı için çok bilinmiyor. Vatandaşlarımızın asıl kârı ve kazancı çekilmiş altında olacaktır”