Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALİ KOÇ NEDEN SESSİZ! ‘TÜRK MİLLETİNE HAKARET!’ EDEN YÖNETİCİSİNİ NEDEN KORUYOR?

Fenerbahçe Basketbol hocası ‘Dimitris

Fenerbahçe Basketbol hocası ‘Dimitris Itoudis’ Türk milletine hakaret etti! Savcılık soruşturması devam ediyor.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı koçu Dimitris Itoudis’in iddialara göre İstanbul Kadıköy’de kaldığı evinde park yerine yakın park eden Sağlık yöneticisi hayırsever iş insanına ait başka bir aracı görünce sinirlenen hoca öfkeyle hem komşusuna hem de Türk milletine ağza alınmayacak hakaretler etti. Olay savcılığa kadar intikal etti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın koçu olan Yunanistan Milli Takımı ve Fenerbahçe Basketbol Takımı koçu Dimitris Itoudis, Kadıköy’de yaşadığı bir olay nedeniyle hakaret iddialarıyla başı dertte. Olayın ardından savcılığa intikal eden detaylara göre; 1 Haziran gecesi, sinirli bir şekilde evine gelen Dimitris Itoudis, evinin park alanına başka bir aracın hatalı bir şekilde park ettiğini fark etti. Bu durum üzerine güvenlik görevlileri, aracını 20 santimetre kadar hatalı park eden Mehmet Akıl’ı arayarak durumu bildirdi ve Itoudis’in aracını çekmesini istediğini iletti.

SİNİRİNE HAKİM OLAMADI

İddialara göre rezidans sakini Sağlık yöneticisi hayırsever iş insanı Mehmet Akıl, aracını çekmek için otoparka indiğinde Dimitris Itoudis’in öfkesiyle karşı karşıya kaldı. Akıl, komşusunun sarhoş olduğunu düşündüğü Itoudis’i sakinleştirmeye çalıştı. Ancak durum daha da kötüleşti.

TÜRK KOMŞUSU OLAYI ANLATTI

Sağlık yöneticisi hayırsever iş insanı Mehmet Akıl, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Otoparkta sürekli hakaret eden ve bağıran, kontrolünü kaybetmiş bir kişiyle karşılaştım. Kendisinden önce özür diledik, ancak dilimiz anlaşılmadığı için İngilizce’ye geçtik. Yeni taşındığımızı ve çocuğumuzun hastalandığı için acil olarak eşimin otoparka çıktığını anlattık.”

TÜRK MİLLETİNE VE KOMŞUSUNUN EŞİNE KÜFÜR ETTİ

Olayın devamında Dimitris Itoudis’in, Türk milletine ve Mehmet Akıl’ın eşine yönelik ağza alınmayacak boyutta küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Bu nedenle Mehmet Akıl, tutanak tutulması için talepte bulundu ve yaşananları savcılık ve adli makamlara iletti.

OLAY SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ

Yaşanan olayın ardından Sağlık yöneticisi hayırsever iş insanı Mehmet Akıl, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu ve bu şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı. Önümüzdeki günlerde Dimitris Itoudis, ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermeye çağrılacak. Soruşturma süreci devam ediyor.