Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Fikri Doğan kimdir, Ahmet Fikri Doğan kaç yaşında? Ahmet Fikri Doğan nereli? İsmailağa Cemaati lideri Ahmet Fikri Doğan kimdir? Fikri Doğan biyografisi…

Fikri Doğan kimdir sorusu

Fikri Doğan kimdir sorusu için araştırmalar hızlandı. İsmailağa Cemaati’nin yeni lideri olarak atanmasıyla gündemde yer edinen Ahmet Fikri Doğan‘ın kimliği ve geçmişi hakkında detaylar merakla araştırılıyor.

Peki, Fikri Doğan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Haziran 2022’de Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatının ardından İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç’ın dün (22 Nisan 2024) yaşamını yitirmesiyle birlikte, cemaat liderliği için yeni bir ismin belirlenmesi gerektiği ortaya çıkmıştı. Cenaze töreni sonrası açıklanan yeni lider ise merak konusu oldu. Peki, Fikri Doğan kimdir? İşte detaylar…

CEMAATİN YENİ LİDERİ FİKRİ DOĞAN
Cenaze namazsı sonrası İsmailağa Cemaatinin yeni lideri, “Hasan Efendi hazretlerinin tensibi ve teklifi ile camiamızın başına Fikri Doğan hoca tayin edilmiştir” sözleriyle açıklandı.

FİKRİ DOĞAN KİMDİR?

Trabzon’da dünyaya gelen Fikri Doğan, İsmailağa Camii emekli İmam Hatibi olarak biliniyor. Fikri Doğan, İsmailağa Cemaati’ne ait Siraç Yayınevi’nde görev alıyordu. Doğan’ın bu yayınevinden çıkan Delîlü’s-Salikîn Siracü’l-Müttakîn Tercümesi isimli kitabı bulunmakta.