Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

III. ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YATIRIM KONFERANSI 18 NİSAN’DA İSTANBUL’DA

BDU VE BOSCO, III. ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE

BDU VE BOSCO, III. ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YATIRIM KONFERANSI 18 NİSAN’DA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞİYOR

İş Yaşamında Kendi Senfoninizi Oluşturun” mottosuyla, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan BDU-BOSCO Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Konferansı, 18 Nisan’da Intercontinantel Otel’de yapılacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, B2B, B2C ve Ülke Masaları şeklinde düzenlenecek konferansa, 25 ülkeden 250’ye yakın kişi katılacak. Konferans boyunca 12 yabancı konuşmacı, global ekonomiyi, ülke stratejilerini ve yatırım fırsatlarını anlatacak. İşbirlikleri ortamlarını değerlendirecek.

Dünyanın dört bir yanından gelecek olan uzmanlar, yatırımcılar ve profesyoneller, müşteri ve ortak bağlantılarının büyümesini teşvik ederek, pratik iş tavsiyeleri ve bilgileri sunacak. Konferansın seçkin konuşmacıları arasında BDT ülkeleri, Avrupa, Orta Doğu ve Asya’nın önde gelen şirketlerinin ve bankalarının üst düzey yöneticileri yer alacak.

BOSCO, Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Konferansı’nın İstanbul’da yapılması hakkında şunları söyledi: “İstanbul ekonomisinde son 15 yılda hızlı ve önemli bir yapısal dönüşüm yaşandı. Kentin temel ekonomik işlevi, öncelikle bir hizmet merkezi olmaktan çıkıp, güçlü ve çeşitli uluslararası bağlara sahip canlı bir kentsel merkez haline geldi. Bu bağlar, Türkiye’nin geniş vizyonuyla uyumlu olarak önemli bir gelişme kaydetti. Ayrıca sanayinin büyük çoğunluğu İstanbul’da istihdam edilmektedir. Şehir, tekstil, gıda, metal ve otomotiv sektörü dahil olmak üzere çok çeşitli endüstrilere ev sahipliği yapıyor. İstanbul, yatırım ve iş fırsatları açısından ülkenin en hızlı büyüyen pazarı konumundadır. Ayrıca iki kıtaya yayılan İstanbul, ülkede yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcıların ve iş profesyonellerinin de tercih ettiği bir destinasyon olarak öne çıkıyor.

Konferansa ilişkin BDU’dan yapılan açıklama da şöyle: “Türkiye, bölgesel güç olmanın yanı sıra ekonomik alanda da gelişmeye ve büyümeye son derece elverişli. Coğrafi konumu Türkiye’yi bir cazibe merkezi yapıyor. Aynı zamanda da yatırımcıların ilgisini çekiyor. İstanbul tarihi bir kent, hatta dünya başkenti… Bu yüzden de ilgi çok yüksek. BDU olarak sivil diplomasi kavramının gelişmesine, ticari diplomasi yoluyla global işbirliklerinin artırılmasına önem veriyoruz. Bu yüzden de Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Konferansı’nın üçüncüsünü BOSCO ile birlikte yapıyoruz. 

Konferans Konuşmacıları

– Dr. Csaba Magyar (Crystal Worldwide Group Yönetici Ortağı- Macaristan)

– Andreas Santis (Gate Greek Properties Co. Direktörü- Yunanistan)

– Catarina Simão (Mercan Otelcilik Yatırım Fonları Kıdemli Satış ve İş Geliştiricisi- Portekiz)

– Svetlana Kursheva (My Business Consulting DMCC Kıdemli Kurumsal Hizmetler Müdürü- BAE)

– Sultan Selim (Intermark Global’in Lider Danışmanı- Türkiye)

– Roberto Mendonça (NEWCO Kurumsal Hizmetler Vergi Avukatı- Portekiz)

– Hugues Jannet (Adriyatik Marinaları ve Porto Karadağ Satış ve Pazarlama Direktörü- Karadağ)

– Nora Gomori (Beyond Global Partners Genel Müdürü- Birleşik Krallık)

– Stelios Anastasiadis (Luxury Real Estate İş Geliştirme Departmanı Başkanı- Yunanistan)

– Johannes Schwarz (Zugimpex CEO’su- İsviçre)