Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1999 sonrası girişlilere emeklilik müjdesi! Kademeli emeklilik geliyor… Milyonlarca vatandaşı bayram ettiren açıklama

1999 öncesi sigorta girişi
1999 sonrası girişlilere emeklilik müjdesi! Kademeli emeklilik geliyor... Milyonlarca vatandaşı bayram ettiren açıklama

1999 öncesi sigorta girişi olan yaklaşık 2,5 milyon kişiye getirilen düzenleme ile emeklilik hakkı verilmişti. 1999’dan sonra sigortalı olan milyonlarca kişi ise ‘Bizim günahımız ne?’ diyerek düzenlemeye tepki göstermişti. Büyük müjde az önce geldi. İşte detaylar…

1999 yılından sonra sigortalı olanlar da erken emekli olabilmek hak mücadelesi başlatmayı hazırlanırken sevindiren haber sonunda geldi. Milyonlarca kişinin beklediği açıklama ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’dan geldi. Erdursun yaptığı kritik görüşmenin ardından müjdeyi sosyal medya hesabından “Kademeli emeklilik gelecek” diyerek duyurdu.

Erdursun’un açıklamasını duyan milyonlarca 1999 sonrası sigorta girişli vatandaş, sevinçle karşıladı.

1999 SONRASI GİRİŞİ OLANLARA ERKEN EMEKLİLİK MÜJDESİ!

Türkiye’de emeklilik sistemiyle ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 1999 yılından sonra sigorta girişi olan kişilere erken emeklilik imkanı sağlanacağını duyurdu. Bu müjdeli haberi sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. Erdursun, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede 08.09.1999 tarihinden sonra sigortalı olanlara kademeli emeklilik uygulamasının getirileceğini öğrendiğini belirtti. Bu adımın, EYT (Erken Emeklilik Talepleri) konusundaki tüm eksikliklerin giderilmesine yönelik bir adım olduğu vurgulandı.

1-008.jpg

Bu yeni düzenleme, 1999 yılından sonra sigorta girişi olan vatandaşlara emeklilik süreçlerinde avantaj sağlayacak. Kademeli emeklilik sistemiyle bu kişilere erken emeklilik fırsatı sunulacak. Detaylarının ise ilerleyen dönemde açıklanması bekleniyor. Bu gelişme, emeklilik sisteminde adaleti ve kapsayıcılığı sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.