Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 bardak içince her derde deva oluyor! Bilim insanları büyük sırrı açıkladı: En güçlü kolajen kaynağı

BAKIM

BAKIM


Kolajen vücudunuz için gerekli olan çok güçlü protein kaynaklarından biridir. Vücudunuzdaki kolajen miktarı yaşınız ilerledikçe azalmaya başlar. Kolajen cildin elastik yapısını korumaya yardımcı olur. Cildin dayanıklılığını artırır. Ancak azalan kolajen miktarı ile birlikte cildinizde yaşlanma belirtileri gözle görülür hale gelmeye başlar. Piyasada pek çok kolajen takviyesi olan ürünler bulunsa da doğal yollarla da cildinize ve vücudunuza kolajen depolayabilmeniz mümkün.
Son yıllarda kolajen kelimesi ile sıklıkla karşı karşıya kalıyor olabilirsiniz. Sağlıklı ve genç bir cildin yapı taşlarından biri olan kolajen cilt için muhteşem faydalar saylıyor. Cildi gençleştirmek, kırışıklıkları ortadan kaldırmak, vücuttaki çatlakları onarmak ve cilde nem depolamak için kolajene ihtiyacınız var.
Genellikle kolejeni dışardan takviye ürünlerle karşılayabilirsiniz. Kolajen içeren ürünleri düzenli kullandığınızda saç, tırnak ve cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Kolajen tırnakların kırılmasını, saçların dökülmesini de engeller.
Yaşınız ilerledikçe vücudunuzdaki kolajen üretimi azalır. Eğer kolajeni takviye ürünler kullanmadan artırmak istiyorsanız bunun için de çok etkili olan yöntemler var. Özellikle kemik suyu vücutta doğal kolajen etkisi yaratıyor ve cildin kısa sürede onarılmasına yardımcı oluyor.
Kemik suyu sadece cilt için değil tüm vücut için de şifa kaynağı. Neredeyse her derde deva olan kemik suyu her gün 1 bardak tüketildiğinde bağışıklığı da adeta çelik gibi güçlü hale getiriyor.
Kemik suyu, kemiklerden ve bağ dokusundan oluştuğu için kalsiyum, magnezyum, kolajen, fosfor, amino asitler, kondroitin, glukozamin ve daha birçok vitamini içerisinde bulundurur. 
Doğal bir kolajen deposu olan kemik suyu bağışıklığı güçlendirir, cilt hücrelerini yeniler, saçların sağlıklı ve güçlü uzamasına yardımcı olur. Yemeklere ve özellikle çorbalara konulan kemik suyu düzenli olarak tüketildiği takdirde beynin yaşlanmasını engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca hastalıklara karşı vücuda güç kalkanı oluşturuyor.