Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye güçlü liderle devam etmeli

ABD’yi sarsan ‘Biden’ iddiası:

ABD’yi sarsan ‘Biden’ iddiası: FBI’ın elinde para alışverişine dair belge var

ABD’de, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile Adalet Bakanlığının, Başkan Joe Biden’ın, başkan yardımcısı olduğu dönemde, yabancı uyruklu biri ile para alışverişine dair bir belgeyi elinde bulundurduğu iddia edildi.

Kongre’nin ileri gelen Cumhuriyetçi üyeleri, Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verebilirlik Komitesi Başkanı James Comer ile Senatör Chuck Grassley, FBI ile Adalet Bakanlığına mektup göndererek, ilgili belgeyi istedi.

İki Cumhuriyetçi üye, söz konusu mektupta, bir muhbirin, Biden’ın başkan yardımcısı olduğu dönemde, politika kararları için yabancı uyruklu kişi ile para alışverişinde bulunmasıyla ilgili detayları içeren belgenin bulunduğunu savunduğunu kaydetti.

Grassley, Fox Haber’e, “Söz konusu belgenin ne içerdiğini bekleyip göreceğiz. FBI, bunun doğru olup olmadığını açıklamalı.” şeklinde konuştu.

“FBI’ın, ABD’nin şu anki mevcut başkanı hakkında çok ciddi ve ayrıntılı iddialar içeren sınıflandırılmamış ilgili dahili belgeye sahip olduğuna inandıklarını” belirten Grassley, FBI’ın bu iddiaları doğrulamak veya daha fazla araştırmak için neler yaptığını ise bilmediklerini öne sürdü.