Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika! Texas’ta bir AVM’ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri… ABD’nin

Son dakika haberleri… ABD’nin Texas eyaletinde düzenlenen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.

Son dakika! Texas'ta bir AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri… Amerika’da AVMye silahlı saldırı gerçekleştirildi.

AVM’de gerçekleşen saldırı sonrası yapılan açıklamada ölü olarak ele geçirilen zanlının, 8 kişiyi öldürdüğü, en küçüğü 5 yaşında olan 7 kişiyi de yaraladığı bildirildi. Yaralılardan üçünün durumunun kritik olduğu açıklanırken yetkililer elinde video kaydı olanların FBI’yı aramasını istedi.

Son dakika! Texas'ta bir AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

ABD’nin Texas eyaletindeki bir AVM’de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Alışveriş merkezine silahıyla giren saldırgan, 8 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı. Olay yerine çok sayıda emniyet güçleri gönderildi, saldırgan cansız halde ele geçirildi.

ABD’nin Texas eyaletindeki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlendi. Allen İtfaiye Departmanı Şefi Jonathan Boyd, basın açıklamasında, ölü ele geçirilen zanlının, 8 kişiyi öldürdüğünü, en küçüğü 5 yaşında olan 7 kişiyi de yaraladığını belirtti. Boyd, söz konusu olayda, saldırgan dahil 7 kişinin olay yerinde, iki kişinin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği, hastaneye kaldırılan 7 yaralıdan 3’ünün durumunun kritik olduğu bilgisini paylaştı.

Son dakika! Texas'ta bir AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

Allen Police Departmanı Şefi Brian Harvy de olaya şahit olan bölge halkına, “Elinde olayla ilgili video kaydı olan, önemli bir şeye şahit olanlar FBI’ı arasın.” çağrısında bulundu.

 Harvy, daha önce yaptığı açıklamada, Allen Premium Outlets isimli alışveriş merkezinde, insanlara rastgele ateş eden saldırganın, etkisiz hale getirildiğini aktarmıştı.

Son dakika! Texas'ta bir AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, alışveriş merkezinin dışında yerde yatan insanların olduğu görülmüştü.

Son dakika! Texas'ta bir AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 4

“TARİF EDİLEMEZ BİR TRAJEDİ”
Texas Valisi Greg Abbott, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyla ilgili “tarif edilemez bir trajedi” ifadesini kullanmıştı.