Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika… Meral Akşener oyunu Üsküdar’da kullandı

Son dakika haberleri… Millet

Son dakika haberleri… Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. 

Son dakika... Meral Akşener oyunu Üsküdar'da kullandı

Son dakika haberleri… Meral Akşener sandığa eşi ile birlikte geldi. 

Okul bahçesinde partililer tarafından karşılanan Akşener, oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı.

Son dakika... Meral Akşener oyunu Üsküdar'da kullandı - Resim : 1

Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Akşener, kabine geçerek oyunu kullandı.

Akşener, seçimlerin İstanbul için hayırlı olmasını temenni etti.

Son dakika... Meral Akşener oyunu Üsküdar'da kullandı - Resim : 2

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Akşener şunları kaydetti:
“Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Çok güzel bir çalışma yürütüldü, uyumlu, birbirine yol veren bir çalışma. İddia ediyorum en fazla seçmene ulaşan bir organizasyonun içinde yer aldık. 54 noktada miting yapmışım. İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Kemal bey de öyle. Kutuplaştırmadan, seçmenin derdini dinleyip onların derdine çözümler üretmek için çabaladık. Milletimiz patrondur, seçmenimiz velinimettir. Çok saçma şeyler de yaşadık ama bundan sonra hiçbirinin önemi yok. Milletimizin sandığa attığı oyların sonuçlarına hepimizin saygı göstermedi çıkan sonuca başüstüne demesi kısmına geçiyoruz. İnşallah her şey güzel ve iyi olacak.”