Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika haberleri… Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı

Son dakika haberleri… Cumhurbaşkanı

Son dakika haberleri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Üsküdar‘daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı. Erdoğan, demokrasi için olaysız bir seçim olması gerektiğini ve tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Sonuçları İstanbul’da takip edeceğim” dedi.

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda  kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konuttan saat 11.40’da Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi.

Vatandaşlar Erdoğan’ı tezahüratlarla karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı okulda AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe karşıladı. Kabinde oy verme işlemini gerçekleştiren Erdoğan, ardından zarfı sandığa atarak imza attı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın oy verme işleminin ardından yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
“Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için sabah saatleri itibariyle takipteyim. Olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımı idi. Vatandaşlarımız büyük şevkle oylarını kullanıyorlar. Burada da bir sıkıntı yok. 

Temennim odur ki akşam sayımdan sonra milletimiz için Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm seçmenlerimizin oylarını kullanmalarını demokrasinin gücünü göstermesi için çok önemli. Sandık üyelerine başarılar diliyorum. Sonuçları İstanbul’da takip edeceğim.”