Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı’ndaki Büyük İstanbul Mitingi’nde açıklamalarda bulundu! Ülkemizi Kılıçdaroğlu’na böldürtmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’ndaki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’ndaki Büyük İstanbul Mitingi’nde açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Terör örgütleriyle gezen Kılıçdaroğlu’na ülkemizi böldürtmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Avrupalı gazetelerin saldırılarını işaret eden Erdoğan, “Cevabı siz vereceksiniz” şeklinde konuştu. Kahramanmaraş ve Hatay depremleri sonrası çalışmaların sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı, “650 bin konutla ayağa kaldıracağız” dedi.

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde İstanbul’daki dev mitingde adeta şov yaptı. Haberet.com, tarihi İstanbul mitingi için Atatürk Havalimanı’nda. Arkadaşımız Bahadır Çolak sıcak gelişmeleri anbean aktardı.

ERDOĞAN ALANA GELDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi’nde açıklamalarda bulundu;
Biz İstanbul’u candan, yürekten seviyoruz. Buradan Cumhurbaşkanlığına yürüdük ama bu yürüyüşü sizinle birlikte yaptık. Tekrar sizinle bu yollarda yürüyoruz. Bu ne muhteşem bir İstanbul. Bugün İstanbul 14 Mayıs’ta birilerini emekliye sevk edecek. Resmi rakam 1 milyon 700 bin alanda katılım var. İstanbul yapar mı? İstanbul sandıkları patlatır mı? Bu şehrin her bir insanını ayrı ayrı selamlıyorum. Biz de doğumdan bu yana İstanbul’u aşkla sevdik. İstanbul, burası ortasından deniz geçen şehirdik. Burası tarih boyunca insanlığın göz bebeği olarak kalan şehirdir. Burası camileriyle medeniyetimizin şahikası şehir. Burası kökenine, inancına hiçbir farklılığına bakmadan kucaklayıp, bağrına basan şehir.İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde bizlerle birlikte olduğunuz için her birinize şükranlarımı sunuyorum.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'ndaki Büyük İstanbul Mitingi'nde açıklamalarda bulundu! Ülkemizi Kılıçdaroğlu'na böldürtmeyeceğiz - Resim : 1

Kardeşlerim Atatürk Havalimanı bizim için eskiden seyahat ettiğimiz bir yer değildir. Bu CHP’nin ülkede dikili taşı, ağacı yok. Milletim 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecek. Biz vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bu terör örgütleriyle gezen Kılıçdaroğlu’na ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Bu kardeşinizi FETÖ’cüler ailesiyle birlikte öldürmeye geldi. Gece buraya indik. Bay Bay Kemal Bakırköy Beleyesi’ne gidip kahve içti. Yalan bol bunda, ‘haberim olsa beklerdim’ dedi. Hayatı yalan. Ama bizim ona ihtiyacımız yoktu on binler buradaydı. Milli iradenin şahlanışı 15 Temmuz’da rahatsız olanlar buradan her geçtiklerinde yine rahatsız oluyorlar. Neden mitingini burada yapmadı da Maltepe’de yaptı? Bu kabuslarını hiç bitirmeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı sizlerle birlikte biz kuracağız.

Avrupa’nın gazeteleri, dergileri şimdi burayı izliyor. Acaba Atatürk Havalimanı’nda ne oluyor diye bakıyorlar. Bu ülke üzerinde karanlık hesap yapanların yüzü düşsün. İşte cevabı buradan veriyoruz. 14 Mayıs’ta kazanımlara sahip çıkıyor muyuz? Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz?

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'ndaki Büyük İstanbul Mitingi'nde açıklamalarda bulundu! Ülkemizi Kılıçdaroğlu'na böldürtmeyeceğiz - Resim : 2

Dün Kayseri’de 135 bin kişi, Mersin’de 80 bin kişi vardı. Heyecan muhteşemdi. Caddelerdeki, meydanlardaki bu tablo bize milletimizle bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Erzurum’daydık, dadaşlar bizim otobüsün önünü kestiler, yürütmediler. Alanda 130 bin kişi vardı. Dadaş bu dadaş, o yürü demezse yürüyemezsin. Bugün İstanbul hepsinden bir başka güzel. İstanbul bugün kendine yakışanı yaptı. İstanbul’u bu kardeşiniz belediye başkanı olunca kurtardı mı? Susuzluktan, çöp dağlarından kurtardı mı? Bay Bay Kemal sizin geçmişiniz bozuk. Biz Ümraniye’deki çöp dağlarını spor tesisleriyle donattık. İstanbul’un doğal gazı 50 bin eve girmişti, biz 1 milyon 250 bin eve çıkardık. Bizim farkımız bu işte. Ülkemize kazandırdığımız her esere takoz koyuyorlar. Türkiye’nin her kazanımından rahatsızlık duydular. ‘Bu hükümet en doğru şeyi de yapsa karşı çıkacağız’ diyorlar. Biz hep sözümüzü milletimize veriyoruz.