Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SON DAKİKA! ATA İttifakı adayı Sinan Oğan’dan flaş açıklama!

Son dakika haberleri… ATA

Son dakika haberleri… ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, açıklamalarda bulunuyor. Oğan konuşmasında, “Seçimlerin 2. tura kalacağı öngördüğümüz bir şeydi.” ifadelerine yer verdi. İttifak görüşmeleri için sinyal veren Oğan, “Bizim takınacağımız tavır milletimizden yana istişareden yana olacaktır.” dedi.

SON DAKİKA! ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'dan flaş açıklama!

ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, açıklamalarda bulunuyor. Oğan konuşmasında, “Seçimlerin 2. tura kalacağı öngördüğümüz bir şeydi.” ifadelerine yer verdi.

İşte Sinan Oğan’ın açıklamalarından derlenenler;
“Seçimlerin 2. tura kalacağı öngördüğümüz bir şeydi. Türk milliyetçilerini ve Atatürkçülerini merkeze oturtmak için yola çıkmıştık. Görüyoruz ki seçimler ikinci tura kaldı. YSK Başkanı oyların daha yüzde 50’si bile sayılmadı. En başından beri gözüken seçimler ikinci tura kalacak. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler belirleyici olacak.”

“Seçimler bu sonuçlarla tamamlanırsa bu süreçte milletimize hayırlı bir sonuç olması için biz elimizden geleni yapacağız. Biz ATA İttifakı’nı oluşturan partilerle istişareler yapacağız. Bunun sonucunda bir karar vereceğiz. Biz pazarlık yapacakmışız gibi lanse edildi.”

“FETÖ, PKK, Hizbullah başta olmak üzere terör örgütleriyle müzakere etmemek bizim olmazsa olmazımızdır. İnce’ye yapılan linç bize yapılmaya çalışıldı. Ancak gördüler ki Sinan Oğan ve ATA İttifakı’nın rolü onların hayal ettiğinden çok daha önemliymiş. Bizim takınacağımız tavır milletimizden yana istişareden yana olacaktır.”