Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçim sonuçları sonrasında yaptığı paylaşımda başörtülü kadınları hedef almıştı! Asistan Doktor hakkında flaş karar

Seçim sonuçları sonrasında yaptığı

Seçim sonuçları sonrasında yaptığı paylaşımda, başörtülü kadınları hedef alan ve çirkin sözler söyleyerek eleştiren Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde Asistan Doktor olarak görev yapan Özgün Kaleoğlu hakkında flaş karar verildi! Kaleoğlu, açığa alındı.

Seçim sonuçları sonrasında yaptığı paylaşımda başörtülü kadınları hedef almıştı! Asistan Doktor hakkında flaş karar

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Asistan Doktor olarak görev yapan Özgün Kaleoğlu’nun seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

ÇİRKİN SÖZLER

İddialara göre Kaleoğlu, yaptığı paylaşımda sandalyede oturan 2 kadının fotoğrafını paylaşarak, “Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu, mesela bu temiz yüzler, bu kılık kıyafet. Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık tahammülsüzüm size. Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum. Yeterince etrafımda var burada görmeyeyim bari” ifadelerini yazdı.

Asistan Doktor Özgün Kaleoğlu'nun paylaşımı
Asistan Doktor Özgün Kaleoğlu’nun paylaşımı

Bu paylaşımın sosyal medyada yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü de inceleme başlattı.

Seçim sonuçları sonrasında yaptığı paylaşımda başörtülü kadınları hedef almıştı! Asistan Doktor hakkında flaş karar - Resim : 2BAŞÖRTÜLÜLERİ HEDEF ALAN DOKTOR AÇIĞA ALINDI

Seçim sonrası başörtülü kadınları hedef alarak, “Her gün muayene ettiğim peçelilerden illallah ettim. Kutuplaşmaksa kutuplaşmak. Artık muhatap olmak istemiyorum.” ifadelerini kullanan Haseki Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, açığa alındı.