Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saç dökülmesini durduran en güçlü yöntem oymuş! Köklere vitamin depoluyor, 1 günde yeni saç çıkarıyor

BAKIM

BAKIM


Saç dökülmesi en yaygın görülen saç sorunlarının başında gelir. Saç köklerinin zayıflaması, saç dökülmesinin ortaya çıkmasına sebep olur. Saç dökülmesini oldukça can sıkıcı bir durumdur ve günlük hayatınızı da olumsuz etkiler. Genellikle gün içinde taramaya bağlı olarak 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul edilir. Ancak saçlarınız aşırı bir şekilde dökülüyorsa vakit kaybetmeden harekete geçmeniz gerekir. Bazı doğal yöntemler saç köklerine vitamin depolayarak saç dökülmesini durduruyor.
Saç kökleri sağlıklı olmadığında dökülme sorunuyla karşı karşıya kalırsınız. Saç dökülmesi çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir.Genetik faktörler, stres, sağlıksız beslenme, zararlı alışkanlıklar, yanlış bakım uygulamaları, kimyasal içeren aşırı boyama işlemine maruz kalmak saç köklerini zayıflatır. Saç kökleri zayıfladığında da kısa sürede dökülmeye başlar.
Günde ortalama olarak 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul edilir. Ancak saç dökülmeniz çok fazlaysa ve saç diplerinizde açılmalar varsa vakit kaybetmeden harekete geçmeniz gerekir.
Saç dökülmeniz eğer genetikse mutlaka bir uzmana danışmanızda fayda var. Ancak bazı doğal uygulamalar ile saç köklerine vitamin depolayıp dökülme sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.