Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Neredeyse ikinciyi doğuracak, ilk çocuğunun adını yeni açıkladı

#Rihanna#ASAP Rocky#Hamile Ünlüler Sadece

#Rihanna#ASAP Rocky#Hamile Ünlüler

Neredeyse ikinciyi doğuracak, ilk çocuğunun adını yeni açıkladı

Sadece müzik dünyasının en büyük yıldızlarından biri değil, girişimciliğiyle ve yaptığı başarılı yatırımlarla artık saygın bir iş kadını da. Barbadoslu şarkıcı Rihanna, ikinci çocuğunu doğurmasına çok az bir zaman kala hayranlarına sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Kendisi gibi ünlü müzisyenlerle aşk yaşamış, Travis Scott ve Drake gibi yıldızlarla yaşadığı ilişkiler unutulup gitse de rapçi Crhis Brownd’dan dayak yediği yıllarca konuşulmuştu. 4 yıl boyunca Suudi iş insanı Hassan Jameel’le yaşadığı aşk yüzünden adı manşetlerden inmeyen Rihanna sonunda mutluluğu aslında uzun yıllardır arkadaş olduğu bir başka rapçi ASAP Rocky’de buldu.

ADVERTISING

Neredeyse ikinciyi doğuracak, ilk çocuğunun adını yeni açıkladı

İknici kez hamile olduğu şubattaki Super Bowl’da ortaya çıkan Rihanna Oscar törenindeki bu elbisesiyle karnını tüm dünyaya iyice göstermiş oldu

2020’nin başlarında aşkları ortaya çıkan çiftin koronavirüs pandemisi döneminde yakınlaştığı ve hatta karantinaya da birlikte girdikleri biliniyor. Rihanna o dönemi anlatırken sevgilisi için “O benim ailem gibi oldu” sözlerini kullanmıştı. Aslında geçen yıl bu zamanlar verdiği bir röportajda “Aile kurmadan önce hep evlenmiş olurum” diye düşünmüştüm diyen Rihanna, henüz evlilik kararı almadı ancak sevgilisinden ikinci kez çocuk doğurmaya hazırlanıyor.