Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Musk’tan Twitter’da mavi tik sahiplerine yeni özellik: İki saatlik, film kadar büyüklükteki videoları yükleyebilecekler

Sosyal medya platformu Twitter’ı

Sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın alan ve birçok noktada değişikliğe giden Elon Musk, ücretli yapılan mavi tik aboneliğine ek bir özellik getirdi. Musk, mavi tik abonelerinin 2 saat uzunluğunda, yaklaşık 8 gb büyüklüğünde video yükleyip paylaşabileceğini açıkladı.

Dünyaca ünlü milyarder, Tesla ve SpaceX gibi dev firmaların da sahibi Twitter CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz senenin son çeyreğinde sosyal medya devini satın almasından bu yana bir dizi köklü değişikliğe gitti.

Mavi tik, Twitter Blue gibi ücretli sürümler yenilikleri yapan Musk,mavi tik abonelerinin artık 2 saatlik yani yaklaşık 8 gb büyüklüğünde videolar yükleyip paylaşabileceğini duyurdu.

Musk’ın duyurusunun ardından onlarca mavi tikli hesap yaklaşık 2 saat uzunluğunda film/dizi gibi birçok video yükledi.

“BU YENİLİK HIZLA BÜYÜYECEK”
Elon Musk, 10 Mayıs’ta yaptığı açıklamada, “Twitter’ın en son sürümü ile birlikte, ileti dizisindeki herhangi bir mesajı (yalnızca en son değil) DM’den yanıtlayabilir ve herhangi bir emoji tepkisini kullanabilirsiniz. Şifreli DM’ler V1.0’ın piyasaya sürülmesi yarın hayata geçecek. Bu yenilik hızla büyüyecek” ifadelerini kullanmıştı.