Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhammed Keskin Hocaefendi

Muhammed Keskin Hocaefendi, Manevi

Muhammed Keskin Hocaefendi, Manevi değer ve birikimden yoksun toplumlar gün geçtikçe çatışma ve huzursuzluk dolu geleceğe doğru ilerlemektedir. Madde ve çıkar temelinde bir yaşamı inşa etmeye çalışan anlayışların bertaraf edilerek kurtuluşa ermenin yegane yolu ise ilim ve fikir düzeyinin geliştirilerek, yaratılıştan gelen manevi değerlerin ikame edilmesidir.

   Muhammed Keskin Hocaefendi öncülüğün de, toplumsal kirlilik ve yokoluş tehlikesine karşı gönüllü insanların bir araya gelerek kurduğu Marifet Derneği ve Müceddid Mahmud Efendi Vakfı, ahlaki, ilmi ve fikri ihtiyaçlarını doğru bir şekilde gidermek amacıyla çalışmalar yapmaktadır. 

Marifet Derneği ve Müceddid Mahmud Efendi Vakfı Başkanı Muhammed Keskin Hocaefendi riyasetin de, ilmi ve fikri olgunluğa erişerek alanında saygın yer edinmiş kişilerin katıldığı konferanslar ve sempozyumlar düzenleyerek halkımızın ihtiyaç duyduğu sahih bilgiyle buluşmasını sağlamaktadır.
 Dünya’nın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen programlarımızın kitapların ve ilmi eserlerin de yer aldığı yayınlarla geniş kitlelerle buluşturulmaktadır.

   “İslam Peygamberinin ecdadımız aracılığıyla bizlere bıraktığı sorumluluklara ve kültürel mirasa sahip çıkarak geleceğe aktarmak en önemli ilkemizdir” diyen Marifet Derneği ve Müceddid Mahmud Efendi Vakfı Başkanı Muhammed Keskin Hocaefendi bundan böyle NETHABERLER.COM’daki köşe yazıları ile sevenleri ve okurlarıyla buluşacaktır.