Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji sağanak yağışlar konusunda uyardı! 31 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 31

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 31 Mayıs hava urumu raporunu yayımladı! Yayımlanan rapora göre ülke genelinde sağanak yağış etkili olacak. Bazı iller için yerel kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İşte il il 31 Mayıs hava durumu tahmini…

Meteoroloji

Meteoroloji sağanak yağışlar konusunda uyardı! 31 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim: 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Edirne, Tekirdağ, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana’nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji sağanak yağışlar konusunda uyardı! 31 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim: 2

Yağışların İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji sağanak yağışlar konusunda uyardı! 31 MAYIS HAVA DURUMU NASIL OLACAK? - Resim: 3

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.