Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melek Mosso konserine tepkiler yağıyor! 8 Haziran’da düzenlenecek Mosso konseri iptal edilecek mi?

8 Haziran’da Kuruçeşme’de düzenlenecek

8 Haziran’da Kuruçeşme’de düzenlenecek Melek Mosso konseri tepkilere sebep oldu. “Açmak istiyorsanız açın kızlar” sözleriyle gündem olan Mosso’nun konserine tepki gösterenlerden biri de Araştırmacı yazar Sevda Türküsev oldu. Türküsev, “Ak Parti belediyelerine hemen hemen çıkmayan muhalif sanatçı yok ama yine memnun değiller.” dedi. Tepkilerden sonra Tekirdağ konseri iptal edildi.

Şarkıcı Melek Mosso’nun 2019’da verdiği bir konserde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri gündeme gelmişti.

Bir ödül konuşmasında ise “Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Kimse beni susturamayacak!” demişti.

Bu ve benzeri ifadeleri sebebiyle Mosso’nun bazı bölgelerde konserleri tepki toplamış ve iptal edilmişti.

8 Haziran’da Kuruçeşme’de düzenlenecek Mosso konserine de tepkiler geldi. 

Araştırmacı yazar Sevda Türküsev de sosyal medya hesabı Twitter’dan Mosso konserine yönelik eleştirilerde bulundu.

Türküsev, “Polat Yağcı’ya soruyorum; neden bu Kuruçeşme konserlerin de veya yaptığı diğer organizasyonlarda @YeniAlisan yok @ugur_isilak yok! Polat Yağcı’nın aldığı işler bizi ilgilendirmez ama resepsiyonlarda her zaman baş köşedeydi. En kritik zamanlarda duruş göstermiş isimleri niye çıkartmıyor Kuruçeşme konserlerine. Ak Parti belediyelerine hemen hemen çıkmayan muhalif sanatçı yok ama yine memnun değiller!” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ KONSERİ İPTAL EDİLDİ
Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Mosso’nun Tekirdağ konseri Süleymanpaşa Belediyesi tarafından iptal edildi.