Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liderler 2. tura hazırlanıyor! İşte izleyecekleri yol haritası

28 Mayıs’taki ikinci tur

Liderler 2. tura hazırlanıyor! İşte izleyecekleri yol haritası

28 Mayıs’taki ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejileri de belli oldu. Erdoğan televizyon programlarına ağırlık verirken deprem bölgesi başta olmak üzere birçok şehre ziyaretler yapacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci tur için teröre karşı güçlü vurguyla sahaya inmeye hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, ikinci tur için 10 gün boyunca yürüteceği kampanyaya ilişkin ayrıntılar belli oldu. Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu süreçte öncelikle televizyon programlarına ağırlık vererek deprem bölgesine bir ziyaret daha gerçekleştirmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüksek olduğu bazı illerde de yeniden sahaya inerek miting yapması planlanıyor.

“ASLA REHAVETE KAPILMAYIN” UYARISI

Hürriyet’in haberine göre; Bu süreçte Erdoğan ayrıca, MYK üyelerini de Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bazı büyükşehirlerde görevlendirdi. MYK üyeleri sahaya inerek büyükşehirlerde Erdoğan için destek isteyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ayrıca bu süreçte tüm AK Parti teşkilatının sahada olması için talimat verdiği ve kurmaylarını “Asla rehavete kapılmayın” diye uyardığı öğrenildi.