Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kalp sağlığını düşünenler bu besinlerden uzak durmalı! Uzman isim uyardı: Resmen kalp düşmanı

Kalp sağlığınızı korumak için
Kalp sağlığını düşünenler bu besinlerden uzak durmalı! Uzman isim uyardı: Resmen kalp düşmanı

Kalp sağlığınızı korumak için bu yiyeceklerden uzak durunuz. Resmen zehir yayıyor. Bu yiyecek nedir? İşte tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medya fenomeni olan doktor, kalp sağlığı için o yiyecekten uzak durulmasını belirtti. Oluşturduğu riskleri, tehlikeleri videoda anlattı. Hangi yiyecek risk oluşturmaktadır? Merak edilen detaylar haberimizde.

KALP İÇİN O YİYECEKLERDEN UZAK DURUN!

Sosyal medya fenomeni olan doktor Harmony Reynolds, çektiği videoda kalp için risk yaratan yiyeceği belirtti. Kalp için resmen zehir saçmaktadır.Cips

Uzman Kardiyolog Harmony Reynolds sosyal medyada ünlü ve fazla takipçisi bulunan bir isimdir. Videolar çekerek, takipçilerini sağlıklı bir yaşama davet etmektedir. Kalp sağlığını korumak için tüketilmemesi gereken besinden bahsetti. ‘Everday Health’ adlı Tiktok hesabından paylaşımda bulunan Harmony Reynolds, kalp sağlığı için risk bulunduran yiyeceklerden bahsetti. Beslenme programında bulunması gereken yiyeceklerden de söz etti. Kalp sağlığı ve beslenme arasında bulunan ilişkinin onaylandığını da belirtti. Margarin ve bitkisel yağ tüketiminin kardiyovasküler temelli olan ölüme sebebiyet veren çalışmalardan söz etti. Diğer yağlar gibi hindistan cevizi yağı da risklidir. Doymuş yağların olduğunu ve bu yağdan uzak durmamız gerektiğini belirtti. Kalp için asıl düşman patates cipsidir. Evde bulundurulmaması gerektiğini tavsiye etti. İşlenmiş etin de özel günlerde ve çok nadir tüketilmesini önerdi. Sağlıksız tatlı yerine bitter çikolatalar tercih edilebilir önerisinde de bulundu.